Kuka kuuseen kurkottaa…

Omistatko epämääräisen kasan kirjavia joulupalloja? Järjettömän kasan nappeja? Laudanpätkiä? Ikivanhoja viivoittimia? Tai et tiedä mitä tekisit laatikollisella vanhojen sukulaisten kuvia? Oksan pätkillä? Vanhoilla lehdillä?

Niin mitä sitten, jos sinulla on edellä mainittuja jämäkasoja? Monessa joulublogissa on jo fiilistelty joulukuusella. Sillä on erityinen merkitys meidänkin perheessämme. Pojat kantaisivat sen sisään ihan milloin. Se on varma merkki siitä, että joulu on jo ihan pian. Mutta ennen oikeita joulukuusia voi askarrella kierrätysperiaattella omia. Vaikka niistä napeista.

http://www.digsdigs.com/40-beautiful-vintage-christmas-tree-ideas/
http://www.digsdigs.com/40-beautiful-vintage-christmas-tree-ideas/

Lisää hurmaavia  joulukuusia löydät vaikka Pinterestistä (aivan uusi tuttavuus minulle), joitakin on omassa Pinterest-kansiossanikin. Tai luo ihan oma persoonallinen kuusesi! Juuri sellaisen kuin itse haluat.

Kuusi on kovin kaunis ympäri vuoden. Ikivihreänä se tuo väriä näinä aikoina, kun lehdet alkavat lakastua maassa epämääräiseksi puuroksi ainakin täällä etelässä. Oma kuusiaitamme on erityisen kaunis syksyn ensimmäisen kuuran jälkeen. Lumi saa sen näyttää jo satumaiselta.

Oikealla joulukuusella oma paikkansa kotonamme ja sydämessäni. Se yhdistää koko perheen läsnäolollaan. Ja valaisee kovin pimeää vuodenaikaa. Rakkain henkilökohtainen joulukuuseni (ikivihreä sekin) on Wienin kirpputorilta ostamani rintaneula. Se on vakiopaikallaan neuleen tai takin rinnuksessa joka joulu. Kovin yksinkertainen, mutta kaunis. Ja rakas.

Rakas koruni.
Rakas koruni.

p.s. myös Ihana Joulu-lehdessä löytyy inspiraatiota omiin kuusipuuhiin. Kannattaa myös kurkata nappikuusen osoitteeseen, sieltä löytyy kuusi-inspiraatiota jokaiseen tyyliin.

Mainokset

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s