Supersankarini!

Eikö olisikin mukavaa jos tavanomaisten aamurutiinien tilalle voisi mielialan mukaan valita hitaan hemmotteluherätyksen tai 20 sekunnin arkiaamun? Se vasta olisikin hupaisaa jos päänsä voisi työntää maisemakuplaan ja olla joulutunnelmissa, kuun pinnalla, meren syvyyksissä tai vaikkapa pallomeressä. Tarvitsisitko inhokkiruokailmaisinta, tai pelaisitko mieluiten jäätelöpallopeliä?

Tatu ja Patu ovat kotoisin Outolasta, jossa asiat tehdään eri tavalla kuin meillä. Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjoissa seikkailevat pojat ymmärtävät pikkupoikien, ja miksei tyttöjenkin, sielunelämää. Koulunkäynti olisi esikoisestani paljon hauskempaa Tatun ja Patun kuosia, jalkineita ja muotoa vaihtavassa ultramodernissa tulevaisuuden koulupuvussa, kuopukselle sen sijaan muurikiituri, jolla kiitää pitkin Kiinan muuria.

Ihan ikiomilla supersankareillani oli onni nähdä idolinsa espoolaisen teatteri Hevosenkengän 40-vuotisjuhlavuoden esityksessä Tatu ja Patu supersankareina. Tästä nukketeatteriesityksestä tykkäsi koko perhe!

Ylivetolan kaupungin kaaoksessa touhusivat urheat Vaimopoika ja Miesmitta…eikun siis Aktiivipoika ja Mittamies Hyperkybermiehen apureina. Espoolainen teatteri Hevosenkenkä onnistui hulvattoman hauskasti ja taitavasti tuomaan kirjan näyttämölle upeiden roolisuoritusten ja nukkejen avulla. Suosittelen!

Omat supersankarini ovat melkein kuin Tatu ja Patu. Uteliaita ja innoikkaita tutkimaan ympäröivää maailmaa. Arkiaamuina silmänluomet tuntuvat niin raskailta, mutta viikonloppuisin jostain kaukaa unieni takaa kuuluu kukonlaulun aikaan iloinen liverrys: ’Äitiiiiiiiiiiiii…..Äitiiiiiiiiiiiiiii………?’

Omat supersankarini ovat superimpia kaikista. Kuopuksen välitön ja suorasukainen välittäminen ja empaattisuus: sänkynsä on lastattu kymmenillä pehmoilla ja energiaa on kuin Duracell-pupulla. Esikoisen kaino ujous, vilpittömyys, aitous: hänellä on hermoja väkertää legoja tuntikaupalla ja taito diplomatiaan. Välillä niin lähellä, sitten taas kovin kaukana: ettehän kasva ihan niin nopeasti? Pysyttehän vielä hetken supersankareina leikkimässä kannonnokassa, pyytämässä iltasatua ja saattamaan kouluun? Haluamassa halausta viimeiseksi illalla. Rakkaista rakkaimpia, aivan supereja ❤

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Supersankarini!

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s