Pieniä pieniä, löytöjä. Hetkiä.

Omenapuu. Se oli parhaimmillaan viime viikolla. Miten sattumalta kohtasinkaan juuri tällä viikolla sen nuoruuteni ihastuksen. Käypä kurkkaamassa  Lumiomenan kirjoja ja haaveita tai P.S. Rakastan kirjoja -blogeissa: iki-ihana John Galsworthyn Omenapuu. Minulla oli teininä usein tapana, käydä vanhempieni kirjahyllyllä. Omenapuu. Oli yksi niistä monista, jotka eksyivät käteeni. Joiden maailmaan upposin. Sen vaikutus oli suuri. Sen kieli ja kuvailu syöpyivät mieleeni. Omenapuu oli yksi niistä monista vanhempieni kirjahyllyn kirjoista, jotka kulkivat mukaani omaan kotiini, omaan kirjahyllyyni.

JESH-peukku! Se hetki, kun huomaa poikien oikeasti kasvaneen ja yrittää pidätellä liikutustaan. Kun kohta saa sanoa hyvästit kuopuksenkin osalta päiväkodille. Ja vanhempi on kohta jo reipas kakkosluokkalainen. Kun saa ennen niin haastavan tilanteen jälkeen näyttää molemmille JESH-peukkua, ja todeta miten todella ylpeä olen pojistani, heidän reippaudestaan ja rohkeudestaan. ❤

Magnolia. Ja puutarhani. Wannabee-puutarhurin unelmien täyttymys: magnoliani kukkii kauniimmin kuin koskaan aiemmin!

Uusi kukkapenkkini ja sen kivet. Mökin naapurisaaresta kannettuja, vuosien ajan aaltojen, suolaisen meren, hiomia. Alkaa olla jo nyt melkein valmista tämän kesän osalta. Valkoinen hortensia, mansikantaimet maassa. Kurpitsan taimet kukassa. Syreenin huumava tuoksu sateen jälkeen.

Tämä on paikka, jossa voin kuopata työkiireet tunkiolle, hellittää hetkeksi arjen huolista. Tämä on paikka, jossa on rauha.

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ”Pieniä pieniä, löytöjä. Hetkiä.

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s