Juhannus. Keskikesä.

Juhannus on minulle monin tavoin merkityksellisempi kuin vuodenvaihde.  Vaikka omaan lomaani on aikaa vielä reilut kolme viikkoa, alkaa juhannuksesta lasku kohti lomakautta, vauhti hiljenee. Jää aikaa jälleen levolle, rauhoittumiselle ja ennen kaikkea yhdessä olemiselle. Syksyllä jaksaa taas kohti uusia haasteita, ja koitoksia.

Eilen vein ja hain kuopuksen viimeistä kertaa päiväkotiin. Tippa silmissä hyvästelen maailman parhaimman päiväkodin maailman parhaimmat hoitajat. Tämä taisi olla isompi tunneshokki äidille kuin pojalle, joka iloitsi alkavasta kesälomastaan. Tämäkin pieni on syksyllä iso (mukamas!) eskarilainen.

Kesäsää ei juuri nyt näytä parhaita puoliaan, mutta jokainen nauttii tästäkin omalla tavallaan. Legoin, kirjoin, ja tietenkin kaiken maailman herkuin. Illalla syttyy kokko toivottavasti kosteasta maasta huolimatta.

Keskikesän tunnelmissa toivotan kaikille oikein mukavaa juhannusta, keskikesän juhlaa! Nauttikaa valosta ja kesästä, sen kaikista ihanuuksista ❤

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Juhannus. Keskikesä.

    1. Kiitos ❤ Äläkä missään nimessä pode huonoa omaatuntoa ettet ole ehtinyt kommentoida, minulle käy niin usein aivan samoin. Aina ei vain ehdi. Sitten onkin sitäkin mukavampaa lukea useampi juttu 🙂 Toivottavasti teilläkin tuli oikein kaunis ilta ❤️

      Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s