Harmaassa tynnyrissä

Onko sinulla koskaan sellainen olo, että olisit vajoamassa isoon harmaaseen vesitynnyriin? Kellut, vain vaivoin pinnalla. Vesi tuntuu raskaalta, vaikka sen pitäisi kelluttaa sinua. Tehdä olosi kevyeksi. Tunnet miten pohjattomalta, syvältä, loputtomalta tynnyri tuntuu, vaikka oikeasti yltäisitkin pohjaan. Et vain saa otetta. Kosketusta.

Välillä vajoat, räpiköit pintaan ja vajoat taas. Juuri, kun luulet saaneesi kiinni reunasta ja olet hilaamassa itseäsi ylös, tulee rankkasade ja huuhtoo sinut takaisin veden pyörteeseen. Pyörit ja pyörit, ilman tietoa siitä mikä on oikea suunta. Mihin sinun pitäisi suunnata katseesi. Mistä ottaa kiinni.

Sitten tulee päivä, jolloin kaikki on taas oikein. Aurinko ehkä paistaa. Tuuli on tyyni tai tunnet sen tulevan juuri oikeasta suunnasta. Saat kiinni taas tynnyrin laidasta, kapuat ja kapuat. Pääset ylös. Omille jaloillesi.

Istun tässä ja katson tynnyriä. Vielä katson taakseni, kun kävelen rantaan. Siellä, maa tuntuu tukevalta jalkojeni alla. Taivas aukeaa rajattomana yläpuolellani. Meri edessäni.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Harmaassa tynnyrissä

  1. Tynnyrikuvaus on tosi hyvä tuollaiseen tunnetilaan. Tuttu tunne täälläkin. Joskus siellä tynnyrin syvyyksissä joutuu räpiköimään tuskastuttavan kauan, mutta ihan pienikin asia saattaa saada aikaan sen, että voimat palautuvat ja pääset kömpimään ensin tynnyri laidalle ja siitä jopa tukevalle maaperälle. Tynnyreitä maailmassa riittää; kunpa ne saisi kierrettyä sopivan kaukaa. 🙂

    Liked by 1 henkilö

  2. On. Ja joskus on ollut aikoja jolloin selvittyään yhdestä tynnyristä onkin huomannut joutuneensa toiseen. Suurempaan. Mutta aina pitävä ote on jossain vaiheessa löytynyt. Voimat lopulta riittäneet ja jalkojen alle saanut tukevaa maata. Onneksi. Leppoisaa viikonloppua Milla ♥

    Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s