Minä rakastan sinua!

Juuri tällaisina iltoina minä rakastan sinua. Juuri tällaisina iltoina, kun tapaan sinut sellaisena kuin sinua rakastan. Kävelen kaupungilla ystävän seurassa. Ilma on lempeä, tuuli tarttuu hiuksiini. Asfaltti kiiltää sateen jäljiltä. Se on jo niellyt lehtiä. Niitä taivaalta kohti maata satavia. Ei ole vielä pimeä, ei ole enää valoisaa. Ihmiset kiiruhtavat kohti jotakin jossain.

Ystävä, Ateneum ja sushi. Hugo Simberg: Syksy
Ystävä, Ateneum ja sushi. Hugo Simberg: Syksy

Tänään on juuri tällainen ilta. Tai se viime viikolla, kun tapasimme pihallani. Ilta jolloin tartuit hiuksiini, ja annoit niiden juosta sormiesi läpi. Lämmin kosketuksesi. Viet ajatukseni mukanasi, pyyhit kuin pölyt viikon jäljiltä. Pihan lamput hehkuvat hennosti. Joissain ajaa auto, kiihdyttää.

Ilta kotipihalla.
Ilta kotipihalla.

Minä pysähdyn. Hengitän sinua syvään, en saa sinusta tarpeekseni. Minä rakastan sinua, minä rakastan sinua! Syksy!

14 kommenttia artikkeliin ”Minä rakastan sinua!

  1. Rakastamme samaa, mutta hänestä riiittää meille molemmille. Elämä ilman häntä ei ole omanankuulaita öitä, jolloin vaellan hämärässä puutarhassani tuhansien tähtien suudeltavana.

    Kirpakan raikasta, värikylläistä viikonloppua ❤

    Liked by 1 henkilö

    1. Hänestä toden totta riittää kaikille. Ja mikä parasta, syvin syksy on vielä edessä. Aivan ihanaa viikonloppua myös sinulle ja kosolti tähtikirkkaita öitä ❤️

      Tykkää

Kiitos kommentistasi!