Kiinni hetkessä

Syksyisen viikonlopun tunnelmista on ponnistettu taas uuteen viikkoon. Väsymys painaa aamuisin ja ulkona on hirmuisen pimeää. Kylmää. Mutta sisällä on lämmin.

Tuntuu, että tartun taas hetkiin. Arki juoksee kovemmin kuin minä. Välillä putoan, yritän päästä jaloilleni. Joskus pääsen, toisinaan kompuroin vielä seuraavanakin päivänä. Hetket, ne jäävät. Ne kestävät. Vaikka vain sekunnin. Lyhyt viesti ystävältä. Koiran nuuskutus poskella. Lapsen nauru. Puolison levolliset silmät.

Tähtikirkas taivas. Pakkasen puraisu poskella. Kaupungin lämpimät valot. Tuntemattoman hymy. Hetki. Lämmin glögimuki! Rauha.

Advertisement

10 kommenttia artikkeliin ”Kiinni hetkessä

 1. Kuvalitpa sattuvasti omaa viikkoani, kiirettä ja arkea. Töissä on pahempi stressi kuin miesmuistiin, mutta kotona on lämmin, oma perhe ja levollisuus. Paitsi tänään, kello on nyt 23.04 ja pidän pientä taukoa töistä. Poikkeuksellisesti olen tuonut vyyhdin töistä keittiön pöydälle. Naputtelen varmaan vielä pitkälle puolen yön jälkeenkin… Lomaa odotellessa 🙂

  Liked by 1 henkilö

  1. Voi, toivottavasti sinulla ei mennyt kovin myöhään. Minulla on hieman samanlainen tilanne: töissä on kamala kiire, ja päivän jälkeen odottaa vielä arjen haasteet. Onneksi joudun vain harvoin tuomaan töitä kotiin, mutta pientä syyslomaa odotellaan täälläkin 🙂 Ja onneksi nythän on jo torstai!

   Liked by 1 henkilö

 2. Kaunis kuva värilampuista 🙂 Jumituin lukemaan mukaansatempaavaa mutta ahdistavaa Sopimusta, ja huomenaamulla on sitten entistä väsyneempi. Parin päivän päästä alkaa onneksi syysloma ennen työteliästä loppuvuotta. Lomaankin on tietysti jo mielessään kasannut rästihommia, jotka arjessa ovat jääneet tekemättä. Jospa ehtii kuitenkin levähtämäänkin.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos ❤ Minulle käy aivan samoin: jumitun iltaisin omiin puuhiini ja aamuisin tuntuu niin väsyneeltä. Mukavaa, että sinullakin on tiedossa syyslomaa! Minäkin olen suunnitellut jo kaikenlaista pientä puuhaa lomapäiville 🙂 Ihanaa loppuviikkoa ❤

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s