Kohti uutta

Tämä vuosi on ollut raskas, todella raskas. Siihen on mahtunut pelkoa, huolta lapsen sairastumisesta, unettomia öitä, välillä itkuakin. Ja paljon väsymystä. Mutta siihen on mahtunut myös paljon iloa, valoisia hetkiä, riemua: matkat, kesä, Otto-koiramme, joulunodotus.

Sekä ne onnelliset hetket. Ne pienet hetket, jotka eivät näy kaikissa näissä kuvissa ja, jotka ovat tallentuneet vain mieleni kovalevylle. Viikonloppujen pitkät aamut, yhteiset keskustelut ja ohikiitävät ainutlaatuiset hetket, paljon piparin tuoksua, pilkettä lasten silmissä ja joulun odotusta. Hiljaiset kävelylenkit nyt kuuran kauniissa kotimaisemassa.

Toivon, että ensi vuodesta tulisi parempi. Ehkä monellakin tapaa. Silti kaikkeen ei voi vaikuttaa, kaikkea ei voi ohjata. Toivon, että minulla olisi voimaa ja rohkeutta elää hetkissä, ottaa ne vastaan sydämellä. Sisulla.

Tehdä asioita antaumuksella ja intohimolla, luopua siitä mikä ei enää ole hyvää. Lukea enemmän. Stressata vähemmän, valita oikotie kun en jaksa,  pitää huolta ruumiistani fyysisestikin. Perheestäni. Ottaa askel kohti uutta. Mitä se ikinä onkaan.

Kiitos teille kaikille lukijoille täällä blogimaailmassa. Vuosi on ollut antoisa, ja on ihanaa että täältä on löytynyt oikeita blogiystäviä ❤️ Siksi toivon juuri sinulle…

Säilyttäköön uusi vuosi
sen mitä rakastat.
Tuokoon tullessaan
mitä kaipaat.
Vieköön mennessään
mitä taakkana kannat.

(tuntematon)

Onnellista Vuotta 2016!

Milla ❤

Mainokset

12 kommenttia artikkeliin ”Kohti uutta

 1. Milla, eivät kirkkaat värit näkyisi ilman tummia. Meidän raskas alkoi 2014, mutta vuosi siitä se oli ohi.Jo joulukuvamme kertovat, että kaikki on paremmin kuin koskaan. Vaalikaamme näitä muistojamme, myös niitä varjoisia, jolloin meilläkin oli huoli lapsestamme, vaikka hän onkin numeroissa aikuinen, silti aina babymme.Ensi vuosi tuokoon tullessaan vain kirkkautta, nauura ja iloa, sillä on pakko saada välillä ladata voima-akkuja. Tätä kaikkea toivon myös sinulle♥ Joulun viikon nukuimme kääpiövillakoiran ja sheltin kanssa….

  Liked by 1 henkilö

  1. Leena, olet oikeassa. Kuten Muumitkin ovat todenneet olisi aivan kauheaa jos ei tuntisi yhtään mitään: iloa, surua, rakkautta…eikä noita karvakuonoja kainalossa ❤️

   Ensi vuosi tuokoon sinullekin kaikkea ihanaa ❤️🌟

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s