Askel kevääseen – hei sinä helmikuu!

Tammikuu meni hieman ihmetellessä. Taivaita tuijotellen. Tähtiä pakkasöinä hiljaisia nousuja auringon. Lunta narskutellen, luontoa ihaillen. Paljon koiran kanssa kävellen.

Jo hieman ehkä toistan itseäni, mutta tunne on ollut koko ajan sama. Tammikuu on ollut hidas, levollinen, mietteliäs, ehkä hieman omissa ajatuksissaan. Se ei ole tuntenut kiirettä, velvollisuuksia, suuria huolia. Tammikuu on ollut silti mukava, turvallinen. Huolehtivainen, itseensä käpertynyt. Välillä juhlaa, mutta suurilta osin kuten toivoinkin: arjen, kodin, vastaleivotun leivän ja pullan makuinen.

Hei sinä helmikuu! Olet jo vähän kuin askel kevääseen, ponnahduslauta ainakin. Tuntuu kuin talviuneni olisi ohi. Vähän kuin Muumipeikolla, jota ei nukuta enää.  Vetää kellot. Ihmettelee lunta. Ja tuntee lopulta, kevään tuoksun ilmassa.

Ihanaa helmikuuta sinulle!

Milla ❤

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Askel kevääseen – hei sinä helmikuu!

    1. Keskitalvitahma, mikä loistava vertaus! Se kuvaa varsin hyvin myös omaa olotilaani tammikuun aikana, hiljalleen yritän itseäni koota ylöspäin. Hitaasti, mutta varmasti…Mukavaa helmikuun alkua myös sinulle ❤

      Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s