Mustaa ja valkoista

Eilinen päivä oli synkkä. Maailma tuntui mustalta, vaikka ulkona paistoi aurinko. Ajatukset tuntuivat pysähtyvän tuon tuosta. Sekoittavan uutisvirran hämyisen pölyisistä lentoterminaaleista omaan todellisuuteen: aurinkoiseen kotipihaan, lasten leikkiin ja nauruun.

SAM_4988

Maailman rumuus ja kauneus sekoittuvat, kun rakastun itsekin mustaan. Tosin vain peltiseen materiaan. En luoteihin, vihaan, kiukkuun. Ikuiseen katkeruuteen.

DSC_1296

Peltinen musta ruukku ja pieni sievä kulho. Sekä isännälle skånelaista lakritsia, nam! Viikonlopun tuliaisia Koiramäen pajutallilta; harmi, että päätalo ei ollut vielä auki. Mutta sehän on syy mennä takaisin pian!

DSC_1288

Onko kaikki vain lopulta sattumaa tai suuren suurta suunnitelmaa? Tapahtumien jälkeen mielessäni pyörii vain miksi? miksi? miksi?

Kauneus ja rumuus kohtaavat arjessani. Lapsissani. Puutarhassani. Rakkaissani. Kodissani. Tiedän, että kauneus voittaa. Vielä se jonain päivänä voittaa.

Ihan kohta on pääsiäinen. Ja palaan vielä väreihin.

Milla ❤

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Mustaa ja valkoista

  1. Niinpä. On surullista huomata, että näistä tapahtumista on tullut osa eurooppalaista arkipäivää. Jotenkin vielä Pariisin iskujen aikaan oli tunnelma, että tämä on täysin poikkeuksellista ja ainutkertaista, mutta nyt… tämän mustuuden kanssa eletään :(.

    Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s