Pääsiäisen rauhaan

Laskeuden pääsiäiseen hieman raskain mielin. Kuulin eilen työkaverini sairastuneen äkillisesti, todella vakavasti. Äkillisyys tuntuu absurdisti suhteelliselta, kun vuosia tavanomaisina jatkuneet harmittomat oireet saavat yht’äkkiä musertavan taustan. Kun muutama päivä sitten poti maailmantuskaa, on kovin äkkiä taas pienessä mikromaailmassaan.

image

Pääsiäisenä on hyvä rauhoittua lepoon. Sitä tämä aika on minulle, meille. Rauhoittumista ja yhdessä oloa yksin ja yhdessä. Jotain vanhaa ja rakasta: isoäitini marmorimunat. Kevään ensimmäiset kukat.

DSC_1309

Jotain uutta: lasten tekemät koristeet. Omat pääsiäistraditiot. Joka vuosi yhtä ihmeellinen herääminen kevääseen.

DSC_1173

Herkuttelua. Kourakaupalla suklaata. Synttärien juhlahumua rakkaiden kanssa.

DSC_1255

Mutta niin sen täytyy mennäkin. Maailmamme koostuu äärettömistä pienistä mikromaailmoista, joista lonkerot ulottuvat kauemmas ja kauemmas koko maailmaan. Sinne johonkin kauas, joka jonain päivänä voi olla melkein iholla. Hyvässä ja pahassa.

Rauhallista ja levollista pääsiäisen aikaa!

Milla ❤

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Pääsiäisen rauhaan

 1. Toivon, että sinun mikromaailmasi on mahdollisimman hyvä nyt pääsiäisenä. Uutiset äkillisestä, vakavasta sairastumisesta vetävät kyllä hiljaiseksi. Ja sitten vastapainona tuo suloinen pääsiäiskukko, oma perhe, maukkaat ”linnunmunat”.

  Toivotan sinulle hyvää pääsiäisen aikaa! ❤

  Liked by 1 henkilö

 2. Mekin saimme synkän uutisen: Mieheni veli on leikattu eilen ja päästä löytyi kaksi isoa kasvainta. Kaikkea ei voitu poistaa ja elinaikaa luvattiin 6-12 kuukautta. Agressiivinen kasvain tyyppi…nopea. Olotila on ihan epätodellinen.

  Kaunista pääsiäistä<3

  Liked by 1 henkilö

 3. Hyvää toista pääsiäispäivää! On jäänyt blogimaailma vähälle nykyään. Olen mietiskellyt, mitä minusta voisi tulla vielä isompana ja aloitellut työnoheisopiskeluja.

  Sairastuminen on se ikuinen pelko, kun on pieniä lapsiakin. Sitä mietin taas, kun katsoin yksi aamu Areenalta riipaisevan dokumentin Kunnes syöpä meidät erottaa.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Joululainen ❤ Välillä on hyvä pitää taukoa. Huomaan itsekin…Tuntuu kuin tarvitsisi löytää jostain uusi virtaus, uusi tie jota kulkea. Sama hieman tuon kanssa, että mitä tekisin isompana. Samoja pohdintoja itsellänikin…

   Sairastuminen on iso pelko. Ja siksi pitääkin yrittää elää tässä ja nyt. Niin hyvin kuin taitaa. Suloista toista pääsiäispäivää myös sinulle ja perheellesi!

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s