Kesäunia

Jos työmatkani varrella sijaitseva kukkakioski onkin melkein mahdoton ohittaa, voi ruokakaupassakin käydä huonosti. Koska nyt on jo lupa hieman haaveilla kesästä ja vihreästä kasvusta, niin mukaan tarttui (vielä) maltillinen määrä ensi kesän sadon alkua.

DSC_1451

Monessa puutarhablogissa on hehkutettu kesän vihreillä tunnelmilla, lämpöä hehkuvilla ja kukkien väriloistoa täynnä olevilla ihanilla kuvilla. Eilinen oli säänsä puolesta lupaus kohti parempaa. Raivastin yläpihaamme kaadetun puun oksista ja risuista, ja koiran pihalla pitävä aita nousi kuin nousikin. Ensimmäinen kärpänen heilutteli kohmeisina siipiään. Lapset hakivat potkulautansa, kuului keväthuuto!

Näky on tänään kurassa ja savessa varsin lohduton. Ensi viikolle jäi kantojen ja sahanpurujen siivous. Oksien alle jäänyt rodo näyttää sentään selvinneen rytäkästä ja pienen pieni mansikkamaamme näkee jälleen auringonvalon, toivottavasti vieressä kasvaa kesällä ihka ensimmäiset porkkanat. Mutta sainpahan sentään toivomani sateen, joka hieman laskee ilman pölyjä. Ja kesäunia…niitä minä hellin ja pidän hyvänä. Itselläni.

Lumi on sulanut.
Lehtiä,
viime kesän vanhoja numeroita.

– Risto Rasa –

Aurinkoa viikkoosi!

Milla ❤

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Kesäunia

  1. Oi, kesä ❤ Sitä täälläkin odotellaan ja useita lomahaaveita mielessä. Istutuksiakin tullut jo mietittyä. Nyt pitää ensin nujertaa päälle iskenyt kevätflunssa, jotta pääsee ulos nauttimaan keväästä. Huomiseksi ainakin luvattu aurinkoa.

    Liked by 1 henkilö

  2. Nytpä vihdoin ehdin vierailulle pitkästä aikaa! Kyllä kevätpuuhat alkavat täälläkin vilahdella mielessä. Eilen ensimmäiset haravanvedot ja siistimiset pihapiirissä, vaikka lähinnä olikin kiva fiilistellä kauniin keväistä iltapäivää. Muuttolintujen rynnistys on alkanut ja parinmuodostus kiihkeimmillään. Mukavia ilmoja teille sinne pihapuuhiin! 🙂

    Liked by 1 henkilö

  3. Ehdottoman hyviä ja ihania haaveita. Täälläkin kesästä jo kovasti haaveillaan ja odottelen, että lumet jo sulaisivat pois, niin pääsisi pihan rapsutushommiin 🙂 Sitä odotellessa tyydyn kasvattelemaan taimia ja haaveilemaan kaikesta kesämukavasta!

    Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s