Kun maailma heittää häränpyllyä

Vajaa vuosi sitten esikoisemme sairastui yllättäen. Sairauteen liittyvä ensimmäinen tapahtuma, josta viime vuonna myös blogissa kirjoitin (KLIK!), on ollut ehkä draamattisin elämässäni. Vaikka lopulta on ollut kyse ”vain” sairaudesta, joka on hoidettavissa lääkityksellä, oli viime vuosi henkisesti todella raskas.

Päivän paras hetki: aamuauringossa. Kuva keväältä 2015.

Tältä vuodelta toivoin eniten seesteistä arkea, kun lapsen sairauden lääkityskin ollaan saamassa tasapainoon ja sen kanssa eläminen on jo osa arkipäivää. Mutta joskus elämä päättää muutoin. Ensin uutiset toisesta vakavasta sairastumisesta. Ja sitten. Ei sitä vain arvannut, että läheisistä läheisimmän, rakkaista rakkaimman, ihmisen flunssalta vaikuttava tauti onkin jotain ihan muuta. Ehkä sitä ei halunnut nähdäkään.

DSC_1457

Vihdoin kahden kuukauden sairastamisen jälkeen hän on hoidossa. Vaikka vielä ei ole diagnoosista varmuutta hän on sentään hoidossa, ja turvassa. Hoen sitä itselleni hoidossa ja turvassa.

DSC_1458

Maailma heittää usein häränpyllyä juuri, kun sitä vähiten odottaisi. Juuri silloin, kun ei olisikaan lainkaan sopiva hetki. Juuri, kun pitäisi tehdä jotain aivan muuta. Mutta maailma ei odota eikä se kysele koska on sopiva hetki. Siksi juuri tämä hetki on. Vaikka onkin harmaata ja synkkää. Niin todella kallis.

Ja kohta aivan kohta näet miten pilvet rakoilevat, ja auringonsäteet tavoittavat maan.

Ihanien ja rauhallisten hetkien viikonloppua!

Milla ❤

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Kun maailma heittää häränpyllyä

 1. Voimia sinulle ja läheisillesi! Joskus tuntuu, että taakkaa tulee liikaa samoille ihmisille.
  Minulla oli muutama vuosi sitten musta vuosi. Ensin sairastui mies, tehtiin pallolaajennus. Kun siitä toipui, tuli työtapaturma ja todella vaikea tinnitus. Samaan aikaan äitini vietiin Ouluun pallolaajennukseen ja anoppi sairastui syöpään. Olin kolmen ihmisen ”omahoitaja” ja kuljin talosta toiseen jakamassa lääkkeitä ja kuljettamassa tutkimuksiin. Mies ja anoppi selvisivät, äiti ei.
  Mutta olen todella tyytyväinen, että elämä on nyt seesteistä.
  Toivotaan teille voimia ja toipumista, jaksamista ja parempaa tulevaisuutta!

  Liked by 1 henkilö

  1. Voi mikä vuosi sinulla oli tuolloin…<3 Joskus elämä ei ole kohtuullista, sen jälkeen tavallinen arkielämä tuntuu suorastaan ylelliseltä.

   Kiitos kovasti sanoistasi, ja kaikkea hyvää omaan elämääsi ❤

   Tykkää

 2. Minäkin välitän ison voimahalauksen. Niinhän se aina menee, että elämä heittää eteen ikäviä asioita silloin kuin niitä vähiten toivoisi. Mutta usein ne ikävät hetket ovat yllättävän opettavaisia. Ne pakottavat pysähtymään ja miettimään. Halausten täyteistä viikonloppua ❤️

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos ❤️ Vastaukseni ei ollutkaan tallentunut edellisellä kerralla…Näin se menee. Jo nyt olemme pohtineet monia asioita, joita ehkä muutoin olisi siirretty eteenpäin. Elämä ei odota. Kaikkea hyvää tähän viikkoon!

   Tykkää

  1. Kiitos Leena ❤ Tämä vuosi on juuri nyt kuten kuvailit. Ajattelin huomenna mennä ostamaan tämän vuoden ensimmäiset orvokit kotitalomme pihalle, uskon että ne luovat voimaa ja tuovat väriä. Toivon, että potilas pääsisi pian kotiin.

   Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinulle ❤

   Tykkää

 3. Voimia perheellesi ja uskoa lääketieteeseen täällä suomessa. Ymmärrän hätäsi,olemme saaneet kolmelasta ja nyt lapsenlapsia seuratessa on hätää joskus myydä asti,enhän minä niissä tilanteessa ole ollut.
  Nyt olen Oulussa ja vartioin yksivuotiaan unta!
  Kaikkea hyvää ja elämä on tarkoitettu elettäväksi ja lapsi kasvaa ja oppii pikkuhiljaa itsekin huolehtimaan itsestään.
  Seija

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Seija ❤️ Elämä on arvokas, mutta samalla kovin haavoittuvainen. Kunpa vain muistaisimme, ja osaisimme vaalia jokaista hetkeä kuten sinä nyt yksivuotiaan unta. Kaikkea hyvää sinulle tähän viikkoon!

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s