Kevättä ilmassa ja unelmissa

Sää ei viikonloppuna olisi voinut olla upeampi. Toisaalta aurinko hieman hämäsi peittämällä alleen kylmään tuulenvireen, joka vieläkin yllättää jos jonkin nurkan takaa. Viikonloppu oli kuitenkin täynnä kaikkea keväistä ja mukavaa. Ja hieman voimaorvokkejakin.

Lauantaina ulkoistin lapset isoäidilleen ja lähdin nauttimaan Helsingin Kevätmessuista aivan itsekseni. Omat suosikkini löytyivät nopeasti Kukkalan (KLIK!) harmonisen kauniista kasvihuoneesta, kesäunen ja tietenkin kukkien keskeltä.

DSC_1520

DSC_1498

DSC_1487

Ihan hieman vain saivat myös unelmani kasvihuoneesta, jota voisi käyttää myös huvimajana, siipiä alleen. Jos ei tänä kesänä, niin sitten viimeistään ensi vuonna. Hortensiat tulevat tänäkin vuonna olemaan meidän pihallamme valkoisia, mutta nämä pinkitkin olivat aika hurmaavia. Puutarhapupuista puhumattakaan. Ehkä voisin ottaa myös tämän kauniin keijun puutarhaani!

DSC_1500

DSC_1509

DSC_1516

Mukaan messuilta tarttui tällä kertaa vain erikoispelargoni Nekita Salmon, voi miten jo odotan sen lohenpunaisia kukkia! Lapsille lakritsia ja potilaalle sairaalaan viemiseksi pullean pulleita mustikoita. Varsinaista superfoodia! Ja tietenkin ihan vain muutama esite kasvihuoneista…Ja unelmat kasvavista taimista omassa keittiössäni.

DSC_1526

Käynti messuilla oli piristävä, vaikka mieltä painavat asiat hieman hillitsivätkin hankinta- ja suunnitteluintoa. Mutta voimaorvokeista lisää seuraavalla kerralla. Niitä täytyy ehkä hakea lisää.

Voimaannuttavaa viikkoa!

Milla ❤

p.s. Ja kiitos Leena, että nimesit juuri tänä keväänä orvokit voimaorvokeiksi…

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Kevättä ilmassa ja unelmissa

 1. Kaikki messut kirjamessuja lukuun ottamatta tuntuvat hieman vierailta, mutta mitä olen ihmisten kevätmessukuulumisia lukenut, niin nyt melkein toivon että olisin viime viikolla Messukeskukselle suunnannut. Monenlaisia ideoita ja selvästi paljon kauneutta.

  Voimaorvokki on ihana sana. Toivottavasti orvokit ja kaikki muukin tuo voimia mieltäsi painavien asioiden suhteen. ❤

  Liked by 1 henkilö

  1. Kirjamessut ovat kyllä ehkä minunkin suosikkini, mutta kevätmessut tulevat kyllä ihan heti perässä 🙂 Molemmissa huumantuu aivan yhtä lailla! Aurinkoista perjantaita Katja ❤

   Tykkää

  1. Blogeissa on toden totta näkynyt toinen toistaan mukavampia kuvakulmia. On hauska nähdä, että jokainen löytää samoilta messuilta niin erilaisia asioita. Blogeista saa tässä suhteessa paljon irti, ja niin kauniita kuvia olen monessa blogissa nähnyt. Aurinkoista perjantaita Anu ❤

   Tykkää

 2. Voi, toivottavasti tilanne on parempaan päin teillä! Kokemusta on sairaalassaolosta kuolemansairaan vauvan kanssa. Sitä huolta ei voi sanoin kuvata.

  Pihan haravointi on tuonut jo kevätfiilistä, naapuripihojen vaahteroista huolimatta, joiden lehtiä en siis enää syksyllä jaksanut loppuun haravoida ja olivatko ne maatuneet yhtään, no ei! Mutta Katto Kassisen sanoin ”se on vain maallista”. Ylihuomenna on tiedossa tyhy-päivänä elämäni ensimmäiset ravit.

  Kevään lämpöä sinulle ❤

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Joululainen, toivomme kovasti että tilanne alkaa näyttämään vähitellen valoisammalta.

   Minäkin olen aloittanut pihan haravointia, se on todella terapeuttista! Meillä takapihan täyttää hevoskastanjan lehdet, ja osan etupihaa vaahteran lehdet joten hommaa riittää…Toivottavasti tyhy-päiväsi oli onnistunut! Aurinkoista perjantaita sinulle Joululainen ❤

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s