Rakastan!

Piha näyttää edelleen vain harmaalta ja ruskealta. Tuntuu kuin kirjaimellisesti ruoho olisi vihreämpää aidan toisella puolen. Kaipaan jo niin kevään vehreyttä, huumaavia tuoksuja jotka sekoittavat pään lempeissä illoissa. Kevät tuntuu juuri nyt niin pitkältä ja kylmältä. Aina välillä tavoittaa lämpimän jossain hiljaa, mutta sitten se on taas poissa.

Viikko on ollut sekava. Mutta myös jotain aivan muuta. Voitin lähipuutarhamme arvonnassa kassillisen orvokkeja, kiitos Puutarhanikkarit! Eilen kipaisin illalla hakemassa keväisen huumaavan voittoni. Vaikka miten rakastankin valkoista, niin mukaan lähti punaisen keltaisia kaunokaisia. Josko nämä toisivat lämpöä, ja väriä.

DSC_1568

Toinen syy puutarhakäynnille olivat nämä kaunokaiset. Miten kukaan voisi vastustaa jouluruusuja, minään vuodenaikana. Voi miten rakastankaan!

DSC_1572

DSC_1573

DSC_1585

DSC_1550

Tänään satoi rakeita, vettä ja kaikkea siltä väliltä, hengitys höyryää. Kevät koittelee. Mutta sisällä on lämmin, ja edessä viikonloppu.

Lämpöä sinulle,

Milla ❤

Mainokset

14 kommenttia artikkeliin ”Rakastan!

 1. Kädet syyhyää jo kovasti puutarhahommiin. Tai ei ole puutarhaa, mutta terassi ja pikkupiha, jossa voi vähän istutuksiakin laitella. Ihania kuvia ja kevään tuntua oli kirjoitus täynnä. Mukavaa viikonloppua!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kyllä vain syyhyää, juuri sinne oman paikkaan jossa voi tuntea olevansa hetken rauhassa maailmalta! Kevään tuntua täällä haetaan, ja kyllä vain sitä löytyykin…:)

   Tykkää

 2. Kauniin värisiä jouluruusuja olet löytänyt!
  Tänään töistä kotiin ajellessa matkan varrelle osui hirmiunen raekuuro. Toivottavasti kevät pikkuhiljaa jo alkaa meitä lämpimillä keleillä helliä. Mukavaa viikonloppua sinne!

  Liked by 1 henkilö

 3. Orvokit tuovat kevään ja saavat lapsuusmuistot heräämään. ❤ Raekuurot ovat kai koetelleet koko eteläistä Suomea. Kaupungissa se yllätti meidätkin, mutta kun ajoimme kotiin, aurinko paistoi lämpimästi ja kaikki kuurot olivat kiertäneet kuin ihmeen kaupalla Airisrannan. Aurinkoista viikonloppua ja toivotaan, että ne lämpimätkin tulisivat pian. 🙂

  Liked by 1 henkilö

  1. Kyllä vain lapsuus ja turvallisuus on orvokeissa. Monen tunnin raekuurojen jälkeen paistaa meilläkin jo taas aurinko, ainakin pilkahtelee…Sylin täydeltä kevätiloa Airisrantaan!

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s