Hetki ilta-auringossa

Kahden intensiivisen Tallinnassa vietetyn päivän jälkeen, oli ihana palata kotiin. Nautin suunnattomasti aamun hiljaisista ja seesteisistä hetkistä, mutta myös näistä illoista kun aurinko luo vielä viimeiset säteensä pihaan.

SAM_5272

Ilta-auringon säteet ovat päivän kauneimmat ja intensiivisimmät. Niiden kajossa kauneus vähintään kaksinkertaistuu. Värit loistavat ja jo viimeisillä metreillään olevat tulppaanitkin näyttävät veistoksilta.

SAM_5262

Maa näyttää tällä hetkellä janoavan vettä, ja kastelukannu tyhjenee hetkessä parempiin multiin. Ne harvat pisarat jäävät kimaltelemaan ilta-aurinkoon kuin timantit.

SAM_5253

Jollain tavalla tässä hetkessä on oma haikeutensa. Omenapuu lennättää valkoisia terälehtiään sateen tavoin taivaan tuuliin. Tulppaanien terälehdet aukeavat, jotkut vielä jaksavat sulkea itsensä yön hetkiksi.

SAM_5266

On aika pian sanoa hyvästit toukokuulle. Mutta uusi kasvu odottaa. Pihamme pienessä mansikkamaassa on kukista päätellen odotettavissa ensimmäinen sato: uskomatonta mutta niidenkin taimet kasvoivat viime vuonna pienen pienistä siemenistä!

Pian saa virallisesti toivottaa kesän alkaneeksi. Tervetuloa suloiset kesäpäivät, jäätelö, riippukeinu. Ihan pientä suloista tuulenhenkäystä unohtamatta. Muistathan myös kastella meitä, mieluiten öisin!

Aurinkoa!

Milla ❤

Yksi kommentti artikkeliin ”Hetki ilta-auringossa

  1. Vihdoista viimein ennätin tulemaan blogiisi ja lukemaan muutaman viikon kiireiden vuoksi jääneet tekstit. Kesäkuuta odotan malttamattomana. Toukokuu meni tänä vuonna hujauksessa ja en juuri siitä ennättänyt nauttia. Onneksi kesä alkaa kunnolla vasta nyt ja on lupa pysähtyä sekä nauttia luonnon väreistä ja elämästä. Iloa viikonloppuusi.

    Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s