Mistä sen tietää?

Että on kesä? Ilmat ovat muuttuneet helteisistä hyytäviksi, mutta meillä lasketaan päiviä kesähoidon loppumiseen. Viikot tuntuvat juoksevan entistä nopeampaan ja on vaikea pysytellä mukana. Taivaalta sataa vuorotellen rakeita, vettä, ja sitten taas paistaa.

SAM_5378

Aika alkaa hämärtyä. Uutta ja vanhaa. Mutta juuri tässä ja nyt. Se on täällä, vaikka sen kädet ovat jäiset ja puhallus viileä.

SAM_5384

Ja se näkyy. Toiset ovat kukkineet jo, kun toiset vasta aloittavat. Vihreä valtaa kaislikot. Alkukesän vihreä, kun kaikki on vasta alussa. Jossain huutavat kesäasukkaat, kuten me. Nauravat, juoksevat, molskahdus. Kesä.

SAM_5357

Pökerryn. Ajatuksesta, että kohta olemme vain me ja kärpäset. Taivaan pilvet. Sekä ikuisesti aikaa. Mutta nyt ensin viikonloppu.

Ihanaa sinulle!

Milla ❤

Advertisement

6 kommenttia artikkeliin ”Mistä sen tietää?

 1. Kyllä se on täällä nyt. Juhanuuskukat eli metsäkurjenpovlet kukkivat ja juahnnusruusut aukeavat kovaa vauhtia. Suviruusu jo kukat ammollaan viestittää: Kesä, kesä, se on täällä nyt. Ja kohta lentävät lintujen poikaset pöntöistään ja yöt eivät enää soi. Silloin on jo sydänkesä.

  Kesätuuliterveisin saaremme paratiisista ❤

  Liked by 1 henkilö

 2. Ihana kirjoitus. Kesä, sitä ei voi olla rakastamatta. Luonnossa hengitän oikein syvään ja tunnen kesän kaikki tuoksut nenässäni. Voi kunpa voisin säilöä purkkiin nuo tuoksut. Ihanaa kesäkuista viikonloppua!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos❤️ Kunpa nämä hetket voisikin tallentaa talven pakkasten varalle. Mutta niin ne hetket usein jäävätkin, tallentuvat sydämeen jossa ne lämmittävät. Ihanaa kesäkuun viikonloppua myös teille!

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s