Saari. Saaristo. Syyskesä. Sommarboken. Sauna.

Saari. Saaristo. Syyskesä. Sommarboken. Sauna.

SAM_5740

Yht’äkkiä taivaalta tulee kaatamalla vettä, melkein välillä vaakasuoraan. Hetken kuluttua aurinko paistaa, maalaa kaiken kirkkaaksi vedenpisarat kuin timanteiksi lehdillä terassilla. Saaristossa on sateen jälkeen hiljaista, kun tuulee voi naapurisaaren yli kuulla kaukana pauhaavan avomeren. Mutta se on kaukana, eikä sen kädet yllä meihin.

SAM_5746

On jäljellä kaksi yötä saaressa. Sitten on edessä paluu kaupunkiin. Tuntuu kuin syksy tulisi tänä kesänä meitä jo vastaan, mutta tiedän että lämpimiä päiviä on vielä luvassa. Syyskesä on raakaa, kaunista, julmaa, armottoman viettelevää. Aika tuntuu hellivän ja samalla piinaavan.

SAM_5754

Saari on antanut meille tänäkin kesänä paljon. Me näemme syksyn mittaan vielä viikonloppuisin.

SAM_5758

Tiedän se jo nyt. Syksyn sinisen taivaasi, kirkkaan kylmenneen vetesi. Punaiset puolukkasi, märät polusi. Rauhan, jonka joka kerta annat meille kaikille.

SAM_5755

Mutta nyt on aika viettää viimeiset illat. Nauttia jo kynttilänkajosta, tähtitaivaastasi. Viimeisistä hetkissä siellä missä annat meille rauhan. Jokainen ilta.

Kaunista viikonloppua!

SAM_5764

Milla ❤

p.s. kuvat ovat retkeltä Lohjalla sijaitsevaan viehättävään Josefiinan Aittaan. Vierailimme aitassa vielä tällä loman viimeisellä viikolla. Tänne palaan, kun Joulupuoti avaa ovensa…

7 kommenttia artikkeliin ”Saari. Saaristo. Syyskesä. Sommarboken. Sauna.

 1. Terveiset sinne teidän paratiisisaarellenne täältä Norjan saaristosta, missä kaikki kauneus on tänään piiloutunut harmaaseen sumuun. Huomiseksi on onneksi luvassa aurinkoa ja voi taas kaivaa kameran esiin.

  Kauniita ovat taas kuvasi ❤️.

  Liked by 1 henkilö

 2. Meri soitti eilen Paraisten mökiltä ja oli keleistä huolimatta ihan onnessaan. Ulkona viihtyivät rannan terassilla vielä yömyöhään. Aamu alkoi kurjilla, jotka Taika-sheltti tietty jaagasi pois, iltatunnelmissa koiruudet uuvahtivat sisälle ja nuoret jatkoivat ulkona myrskylyhtyjen tunnelmissa. Jos sataa on kiva pidellä sadetta vaikka takkatulen edessä…Ja viileään veteenkin voi mennä uimaan helposti saunasta.

  Olen onnellinen, että saan asua saaressa!!!

  Suomen lokakuukin voi olla vielä hyvin ihana, joten ennustan teille vielä monta saariviikonloppua<3

  Liked by 1 henkilö

  1. Minäkin olen onnellinen, että olen saanut viettää kesän saaressa 😊 Nämä elokuun illat ovat niin ihania…Kunpa tämän vuoden lokakuu olisi yhtä kaunis kuin viime vuoden, lokakuu kauneimmillaan on sielunmaisemani.

   Leena, kaikkea hyvää uuteen viikkoon❤️

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s