Matalalla.

Tämä viikko on ollut matalalentoa. Joskus tuntuu vain, että on parempi väistää kaikkea ja kaikkia. Vetäytyä hieman kuoreensa, ja purkaa ajatuksiaan menneiltä viikoilta. Sitten tulee taas parempi päivä.

dsc_2981

Tänään olemme kotona. Valmistelen kuopuksen 7-vuotissynttäreitä: miten voikaan olla niin nuori ja elää niin täysillä, intohimolla, olla utelias, ja ehdoton. Tämän lapsen elämästä ei toden totta vauhtia ja tilanteita puutu!

dsc_2984

Kodin täyttää suklaakakun tuoksu. Vielä leivon naapurisaaren puolukoista leipää, huomenna ehtii loput. Leivän ohjeen löydät muuten täältä (KLIK!).

dsc_2987

Nautinnollista ja kaunista syyskuun viikonloppua!

Milla ❤

P.S. kuvat viime viikonlopulta saaresta. Kaksi lisäsi vielä myöhemmin 🙂

Advertisement

8 kommenttia artikkeliin ”Matalalla.

  1. Ihanasti sanottu, tuo ”syksyisin olen eniten minä -”. Se on totta, että vuodenajat tuovat esiin erilaisia piirteitä meistä, minäkin huomaan melkein huokaisevani helpotuksesta kun syksy koittaa.

   Kiitos onnitteluista, ja oikein hyvää alkavaa viikkoa<3

   Tykkää

  1. Kiitos, päivänsankari nautti päivästä täysin siemauksin! Uskon, että ensi viikosta tulee hyvää 🙂

   Oikein hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle, mutta vielä ehtii nauttia sunnuntaistakin ❤

   Tykkää

 1. Uskon, että elämä antaa ja ottaa balanssissa: vähän niin kuin sinullakin, oman ihanan pienokaisen synttärit + ilo sekä toisaalta alakuloa muissa asioissa. Kunpa sitä pystyisi aina fokusoimaan siihen, mikä on hyvin, ja pitämään mielensä korkealla, koska koskaan ei ole absoluuttisesti huonosti… Tällaisia mietteitä, mutta aina niin paljon helpommin sanottu kuin tehty! Joka tapauksessa se on elämää, kun on koko tunneskaala käytössä. Voimia ja iloa alkavaan viikkoon!

  Liked by 1 henkilö

  1. Näinhän se on: normaalissa arkipäivässä tasapaino säilyy. Jos joskus laskeekin jyrkkää alamäkeä, odottaa edessä aina jossain vaiheessa ylämäki. On oikeastaan helpottavaa, että voi tuntea niin paljon välillä surusta iloon, masennuksesta tasapainoon. Ensi viikosta tulee hyvä, tiedän sen. Oikein hyvää syyskuun alkavaa viikkoa myös sinulle ❤️

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s