Unelmieni vuosi?

Tänäkin vuonna on ollut lähipiirissä ihan liikaa huolta, ja sairauksia. Olen nukkunut liian vähän, ja roikkunut somessa liian monta tuntia. Mutta vuoteen on mahtunut myös paljon uutta, ja hyvää virettä.

Olen löytänyt uudelleen kirjat ja lukemisen. Syksy toi opiskelun, josta olen aivan innoissani. Olen tavannut ihania ihmisiä vuoden varrella, myös täällä blogimaailmassa.

dsc_3350

Näissä vuoden varrelta kerätyissä satunnaisissa kuvissa näkyy isot intohimoni ja rakkauteni: luonto, meri, saaristo, syksy, joulu. Ja valo sen kaikkina vuodenaikoina. Hiljaiset hetket saaristossa meren rannalla, kotona, kaukana maailmalla. Kiireiset, hektiset hetket kaupungin valoissa. Ne hetket, jotka ovat kantaneet minua perheeni kanssa eteenpäin.

Hetket, jotka mykistävät ja jäävät elämään omaa elämäänsä päässäni. Pienten asioiden suuruus. Suurten asioiden käsittämättömyys.

Hetket, jotka ovat niin isoja ettei niitä voi käsittää. Hetket, jotka ovat niin pieniä, että ne täyttävät koko sydämen ja enemmän.

Oikeastaan minun piti vain toivottaa sinullekin unelmiesi vuotta. Mutta mistä sen tietää tuleeko sitä kuitenkaan? Ehkä unelmien vuosi onkin juuri sitä mitä elät. Juuri siinä, juuri tässä. Juuri näiden ihmisten kanssa. Juuri täällä.

Vain sinä voit tietää millainen on sinun unelmiesi vuosi. Ainoastaan sinä voit tehdä vuodesta juuri sinun omasi. Sinun vuotesi. Olkoon se hyvä ja antoisa. Onnellinen.

dscf7388

Mitä minä sanoisin itselleni ensi vuodelle, haluan sen sanoa myös tässä. Ja kiitoksen, että olette kulkeneet tämän vuoden blogini mukana. Minun mukanani.

Rakasta itseäsi.
Lähde ulos, sillä elämä ei tule hakemaan sinua. 
Hymyile enemmän.
Nuku tarpeeksi.
Ole rohkea.
Päästä irti siitä, mikä satuttaa sinua.
Sano läheisillesi, että välität.

Kurkota tähtiin. Usko. Luota. Rakasta.

Onnellista Vuotta 2017!

Milla ❤

Mainokset

16 kommenttia artikkeliin ”Unelmieni vuosi?

 1. Suunnittelin blogiini unelmieni vuoden 2016 ja kaikki meni toisin, joten nyt olen hiljaa ja katson mitä tuleman pitää. Ehkä vuosi 2017 voisi olla yhtä lumoava kuin oli 2015. Tai 2013. Tuntuu kuin eläisin joka toinen vuosi unelmaa ja joka toinen vuosi muuta. Kaikkia asioita ei voi tedhä päättämällä, mutta osaan voi vaikuttaa – onneksi.

  Lumoavaa vuotta 2017 sinulle ja perheellesi Milla♥♥♥

  Liked by 1 henkilö

  1. Koskaan ei tiedä mitä uusi vuosi tuo tullessaan: minullakin on unelmia ja suunnitelmia, mutta pelkään jos lausun ne ääneen ne lentävät tuulen mukana taivaalle…toisaalta on pakko uskalla katsoa. Ja ottaa vastaan se mitään tulee,

   Kaikkea hyvää sinun vuoteesi 2017❤

   Tykkää

 2. Kiitos Milla vuodesta! On ollut ihana vierailla blogissasi, katsella kauniita kuvia ja nauttia kertomisen taidosta, joka sinulla on. Kommentointi on jäänyt aivan liian vähällä. Blogisi on alusta asti ollut yksi suosikeistani. Sen varmasti tiedätkin 🙂 Iloa ja onnekkaampaa uutta vuotta. Jatketaan samaan malliin 🙂

  Liked by 1 henkilö

 3. Onnellisia valon hetkiä tulevaan vuoteesi Milla! Kuin luin blogisi alkutekstiä, on kuin olisin lukenut omasta elämästäni. Tämä on ollut vuosi täynnä pieniä onnen hetkiä, rakkautta, ystävyyttä, seikkailuja ja löytämisiä, mutta myös surua ja luopumista. Asioita jotka ovat jättäneet jälkensä.

  Yksi onnellisista on, että olen löytänyt blogisi. Sitä on aina ihana lukea. Kiitos sinulle blogiystävyydestä ❤️ ja onnen hetkiä vuoteesi, isoja ja pieniä.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Heidi❤ Voin todeta samoin: blogisi on kuin henkireikä keskellä kaikkea hektisyyttä. Toivottavasti uusi vuosi on sinulle suotuinen kaikissa sen merkityksessä. Ja kantakoon ilon ja onnen hetket voimakkailla käsivarsillaan yli vaikeuksien, surun ja epätoivon.

   💫

   Liked by 2 people

 4. Oi Milla, niin sykähdyttävä posti. Liikutuin, miten monta samanmoista ajatusta kohtasinkaan ja jaoin tekstistäsi.

  Iloitsen sinusta ja blogistasi, Täällä on suloista käydä. Toivon tulevaan vuoteesi, sinulle ja rakkaillesi kaikkea hyvää ja kantavaa, rohkeita askelia, paloa ja iloa♥

  Liked by 1 henkilö

 5. Oi Hannah, kiitos ihan valtavasti kauniista sanoistasi! Olen ihan liikuttunut näistä kaikista…Kiitos, että sinä ja blogisi olette olemassa!

  Kaikkea hyvää ja onnellista💖

  Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s