Tätä aikaa

Tämä on tätä aikaa, kun haluaisi pitää kiinni joulukuusesta hinnalla millä hyvänsä. Kaikki merkit viittaavat siihen, että se olisi jo valmis lähtemään. En halua antaa vielä periksi, vaan toivon sen sinnittelevän ensi viikonloppuun ilahduttamaan esikoisen synttäreitä.

dscf7355

Mieli palaa silti muutoin jo uuteen vuoteen. Havut ovat meillä vaihtuneet eukalyptuksen oksiin: niiden tuoksu on huumaavan voimakas. Ja olemus havuja kevyempi. Yksinkertaisella ohjeella (KLIK!) kokeilin ensimmäistä kranssiani näistä viehättävistä kaunokaisista.

dscf7345

dscf7377

Itse tein kranssin pienilehtisistä eukalyptuksen oksista. Harjoitusta tämä vielä vaatii, mutta mukavaa tämä on. Kuivuneenakin kranssi on kaunis.

dscf7413

Tämä on tätä aikaa, kun kuuntelen viimeiset Jouluradion sävelet. Tätä aikaa, kun talvi on vielä täysin täällä. On aika lämpimien sämpylöiden, jäälyhtyjen, ja LUMEN!

Meillä valkoinen ihanuus peitti tänään maan, tähdet vilkuttavat taivaalla. Ja pakkanen kiristää kovaa poskenpäitä. Ja se pakkasherra, narskuttaa hampaitaan saappaiden alla.

Pidä itsesi lämpimänä ❤

Milla

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Tätä aikaa

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s