Tammikuun tunnelmia

Tammikuu. Minun mielenmaisemani on tällä hetkellä yhtä valkoinen ja harmaa kuin suojasään peittämä maisema ulkona. Valkoisia hankia, joiden keskellä loistaa harmaa. Märkä. Lätäköt. Puiden oksilla riippuvat vesipisarat, sulanutta valkoista unelmaa.

dscf7859

dscf7876

Kiireinen arki jättänyt kameran naulakkoon, se ei ole oikein jaksanut innostua mistään. Kaikki näyttää. Joulu meni. Kaikki tuntuu niin samalta. Ulkona, sisällä. Sittenkin silmiini osuu, kun oikein katson. Pieniä pilkahduksia. Siitä selkeydestä, yksinkertaisuudesta. Halusta maalata kaikki valkeaksi, puhtaaksi.

dscf7917

Klementiinit ovat vaihtuneet omeniin. Värikkäät tulppaanit mehikasveihin. Kynttilät eivät vielä, ne tuovat valon aamuun ja iltaan. Silti. Kaipaan kaikkeen selkeyttä.

dscf7903

Puhtautta, yksinkertaisuutta tämän arjen keskellä, jossa tunnit juoksevat, täyttyvät. Rauhan ja seesteisyyden. Jossain joku jo odottaa kevättä.

dscf7893

Kuin itsestään. Ja jotta minä pysyn niiden mukana. Velvollisuuksien, vastuiden.

Unelmien. Stilleben. Still life. Yksinkertainen, hiljainen hyvä elämä kaiken kiireen keskellä.

8 kommenttia artikkeliin ”Tammikuun tunnelmia

 1. Meille taas saapui joulun jälkeen Winter Wonderland<3 Kunpa tämä tulisi kuten ennenkin, jo jouluksi.Nyt sitä olisi vain ulkona puuterilumikävelyillä ja miten ihanaa kun ei ole paljoa pakkasta.

  Hyvät fiilikset ja toivon samaa sinulle♥

  Liked by 1 henkilö

  1. Nyt on melkein täydellinen sää. Meilläkin on pieni pakkanen, ja taivaalta on leijaillut kauniisti kauniita lumihiutaleita. Kyllä vain talvi osaa olla kaunis kaikissa muodoissaan. Ihanaa sunnuntain iltaa ❤

   Tykkää

 2. Minusta tammikuu on hengähdys joulun jälkeen. Saa keskittyä rauhassa ihan vaan arkeen ja voi olla armollinen itselleen. Saa olla tekemättä mitään ylimääräistä, jos ei huvita.
  Siti – osa minussakin odottaa jo kovasti kevättä: päivien pidentymistä, pääsiäistä, ensimmäisten lumikellojen nousua pihan pälvipaikoille. On hyvä hetki hengähtää sitä ennen.

  Tunnelmallista tammikuuta Milla! Poltellaan kynttilöitä ja ihastellaan hämärän hyssyä.

  Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s