Heippa helmikuu!

Jostain syystä en ole oikein sinut tammikuun kanssa. En tiedä johtuuko se joulusta luopumisen vaikeudesta. Tai näistä täällä etelässä laidasta laitaan heittelevistä säätiloista: tänäkin vuonna tammikuuhun on mahtunut tippuvia räystäitä, paukkupakkasia, tappavaa jäätä ja vesilammikoita.

dscf8250

Toisaalta tammikuussa on ollut myös kauniita ja aurinkoisia pakkaspäiviä. Sellaisia kuin vain unelmissa. Silti tammikuu tuntuu jollain tapaa mahdottoman tahmealta.

dscf8156-2

Tammikuun myötä toivotan tervemenneeksi myös kaikki kotonamme pörränneet pöpöt . Valkosoluni Voitto, Uljas, Armas, Jalo, Toivo, Urho (nimet lainattu lapsen lääkäriltä saamasta ”Milla on pipi” -kirjasesta)  ja kumppaninsa olisivat voineet jahdata pöpöjä hieman tehokkaammin: maanantaina sain antibioottikuurin ja vietin muutaman sairaslomapäivänkin.

dscf8224

Jollain tapaa olo on nyt helpottunut. Helmikuu toi takaisin pakkasen. Ja kauniin lumipeitteen. Ja kalenterin täynnä tekemistä tähän hieman lyhyempään kuukauteen.

Mutta ehkä se tietää sitä, että menemme kohti valoa. Paljon nopeammin.

Milla ❤

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Heippa helmikuu!

  1. Täällä samanlaisia tunnelmia. Loppuvuosi kuluu aina niin juhlatunnelmissa ja tammikuu tuntuu kovin harmaalta. Lisäksi meilläkin taitaa olla jo ”perinteenä” tammikuulla sairastelukausi, niin tänäkin vuonna. Nyt kevättä kohden,ihanaa! Mukavaa helmikuun jatkoa sinulle Milla ❤

    Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s