Onko mitään kauniimpaa?

Viimeisten viikkojen vauhti jatkuu edelleenkin. Kaiken kiireen keskellä on ihana löytää paikkoja, joissa mieli todella tuntuu rauhoittuvan. Kun vajaat pari viikkoa sitten kävimme metsäretkellä kevättalvisessa Nuuksiossa, niin viime viikonloppuna uskaltauduimme jo meren äärelle Kirkkonummen Porkkalanniemelle.

DSCF9101.jpg

Meren lähistöllä metsä oli jo huomattavasti runsaammin vapaa lumista ja polut jäästä.

DSCF9096.jpg
Ja meri…voiko maailmassa olla kauniimpaa kuin meren ääni: vaikka se olikin tyyni, rauhallinen ja keväisen harmaan seesteinen, sen kohina sai sydämeni tykyttämään riemusta!

Ja kaiken keskellä loisti jo vihreä. Toivona tulevasta kevästä, uudesta elämästä. Kasvusta.

DSCF9115.jpg

Jossain kaukana satunnaiset lokit huusivat jo kevättä: kyllä kyllä, minäkin odotan sitä jo tulevaksi! Porkkalanniemeltä saattoi jo tähytä mökkimme suuntaan, ei enää kovin kauan…

DSCF9092.jpg

Näiden retkien jälkeen tuntee olevansa uudestisyntynyt, puhdistunut. Vapaa maailman piippavista kapineista. Vaikka myönnän, että kokeilin nyt ensi kertaa Retkipaikka-sovellusta: makkaranpaistopaikkakin löytyi tosi nopeasti 😀

DSCF9129.jpgSovelluksesta löytyy upea määrä Suomen hienoimpia patikointimaastoja. Sitä tulee varmasti käytettyä toisenkin kertaa, vaikka useimmiten patikoimmekin tutuissa paikoissa.

DSCF9124.jpg

Puhdas ilma, makkaraa retkinuotiolla, metsä. Ja meri. Tässä, täällä, siellä jos jossain tunnen olevani vapaa, ja onnellinen.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Onko mitään kauniimpaa?

  1. Ihana oli varastaa kiireeltä hetki ja tulla blogisi pariin. Näihin merikuviin ja kevään ensi vihreään. Nyt ulkona on taas sellainen kevätpäivä, joka saa sydämen sykkimään. Saimaa on samalla sekä kirkasta sineä että hohtavaa valkeaa. Jos hyvin käy, saattaa norppakin tulla minua moikkaamaan. Olen nimittäin tänä keväänä nähnyt norpan jo kolme kertaa. OI että tätä kevättä ja kesän odotusta. Ihania kevätpäiviä sinulle Milla <3.

    Liked by 1 henkilö

    1. Oi, olisipa ihan mieletöntä nähdä norppa! Porkkalanniemellä voi kuulemma hyvällä tuurilla nähdä halleja, mutta me saimme kyllä ihailla ihan vain rikkoutumatonta meren pintaa 🙂 Kaunista viikonloppua sinulle💙

      Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s