Hiljalleen heräävä

Hieman kuin blogini viime kuukausina, on Suomen kevät hiljalleen heräävä. Lomasta voimaantuneena tunnen tällä hetkellä pursuavani energiaa, ja on vaikea päättää mistä kaikesta aloittaisin.

DSCF1171.jpg

Palasimme kotiin upean lämpimässä kevätsäässä perjantaina. Vaikka sääennusteet eivät näytä aivan siltä kuin parhaimmassa tapauksessa soisi, on luonto jo huumaavan kaunis. Miten nautinkaan taas lenkeistä koiran kanssa metsän siimeksessä, ihaillessani tätä kaikkea ihanaa valoa.

DSCF1176.jpg

Kevään aamuissa ja illoissa on jotain huumaavaa. Ja onko se kameran kanssa kävelijälle aina se jokin: valo. Valo, joka tekee maailmasta sen miten se nähdään. Miten se näkyy. Miten sen tuntee. Tuskin maltan odottaa sireenien tuoksua näissä samoissa aamuissa ja illoissa.

DSCF1183.jpg

Huomenna on aika aloittaa arki. Mutta sitä ennen ehtinen vielä lakaista takapihan pergolan viime syksyn lehdistä, se odottaa jo kesän mehu- ja keksikestejä.

Seuraavissa postauksissa palaan takaisin Australiaan. Matka oli huikea, ja vieläkin sulatamme kaikkea sitä mitä näimme. Tuntuu kuin jokainen päivä olisi uusi avoin maailma, jolloin voi tapahtua ihan mitä vain.

DSCF1187.jpg

Kurkottaa unelmiin, ja saada niiden takinliepeestä kiinni.

Milla ❤

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s