Yötä kohti

Tällä viikolla tulimme mökille poikkeuksellisesti jo torstaina. Tämän köörin liikkeelle saaminen pakkaamisineen ja kaupassa käynteineen, on sen verran stressaaa kokemus että kerta toisensa jälkeen kyseenalaistan homman mielekkyyttä ja järkevyyttä.

DSCF1583

Kunpa vain muistaisi, että yleensä tällainenkin vaiva palkitaan. Ilta mökillä oli kaunis, poikkeuksellisen kaunis. Pilvet värjäytyivät auringon laskiessa ihaniin pinkkeihin ja purppuran sävyihin. Ne muuttuivat ja elivät illan hetkien mukana.

DSCF1569

Tällaisina iltoina ei millään malttaisi mennä nukkumaan. Toisella puolella saarta värit olivat aivan erilaiset kuin toisella.

DSCF1550

Tänään olen tehnyt töitä mökiltä käsin, kiitos nykyajan tietoliikenneyhteyksien on etätyö näinkin mahdollista. Ja voi astua suoraan koneen äärestä viikonloppuun. Josko pian saisi jo Melbournen kuvatkin järjestykseen..

Kaunista viikonloppua ❤

Milla

6 kommenttia artikkeliin ”Yötä kohti

  1. Tässä hetkessä kesää on jotain taianomaista. Nämä hetket ennen kuin päivät alkavat taas lyhenemään ja aurinko paahtaa maan kuivaksi. Tässä hetkessä on kaikki ❤

   Tykkää

 1. Ihanaa viikonloppua sinulle Milla sinne meren äärelle täältä Saimaalta. Mekin pakkasimme kiireessä kimpsut ja kampsut ja pakenimme mökille koivujen tuoksuun ja laineiden liplatukseen. Tänään saatetaan jopa soutaa saareen ja viettää kesäyö ulkona. Jos vaikka näkisi jotain nin kaunista kuin sinun kuvissasi <3.

  Tykkää

 2. Ymmärrän täysin tuon lähtemisen tuskan ja härdellin. Tuon vuoksi me pysytelläänkin lähestulkoon kotona ja nautitaan siitä. Onneksi mökki on 15 minuutin matkan päässä, joten sieltä pääsee yöksi kotiin ❤ Teillä on kyllä niin ihanat maisemat, että härdelli ja säätäminen varmasti kannattaa. Hyviä juhannusmökkeilyjä teille!

  Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s