Olen kiitollinen!

Olen elokuun aikana saanut kaksi ihanaa haastetta. Heidin Maailman äärellä -blogin  haaste saa kuitenkin odottaa vielä hetken syksyisen kirkkaita päiviä ja sen seesteisen rauhallisia metsäpolkuja.

Turun eilisten tapahtumien johdosta on aina välillä hyvä muistaa mistä olemme kiitollisia. Ihanasta Anun puutarha -blogista (KLIK!) sain kiitollisuushaasteen. Haasteessa on tarkoitus kertoa viikon ajan kertoa päivittäisistä kiitollisuuden aiheista ja haastaa mukaan vähintään kolme bloggaajaa.

Tässä minun viikkoni joka sijoittuu loman loppumisen ja arjen alkamisen vaihteeseen.

Maanantai.

Oli ihana herätä pitkästä aikaa kotona. Minulla oli vielä pari lomapäivää ennen kesäloman päättymistä, joten aamu meni pitkän kaavan mukaan. Päivä oli lopulta hieman sekava ja kiireinen, mutta olen kiitollinen pienestä pihastamme ja lähipuistoista, jotka suovat hetken rauhoittumiselle.

DSCF3009

Tiistai.

Viimeinen lomapäivä. Olen kiitollinen, että sain viettää sen ihanien poikieni kanssa. Kävimme mm. uimassa maauimalassa, ja nautimme lämpimästä elokuun päivästä.

Tämä päivä oli täydellinen!

DSCF2687.jpg

Keskiviikko.

Paluu töihin. Olen kiitollinen työpaikastani, johon on aina mukava mennä. Tällä kertaa minua odottivat vanhassa organisaatiossa uudet tehtävät uudessa työyhteisössä. Päivä sujui todella mukavasti. Olen myös onnellinen näistä kauniista elokuun illoista.

Ja uudesta kasvusta, kohti syksyä.

DSCF2930.jpg

Torstai.

Pojat palasivat kouluun. Olen kiitollinen, että lapsemme saavat ilmaisen koulutuksen ja he tuntevat itsensä koulussa turvalliseksi. Illalla olimme kaikki väsyneitä ensimmäisestä varsinaisesta ”arkipäivästä”, mutta arjenaloituksen kunniaksi herkuttelimme jäätelöllä!

DSCF2694

Perjantai.

Ihana perjantai!

Olen kiitollinen mahdollisuudesta viikonlopun lepoon. Kun illalla laitoin pääni tyynyyn mökillä, nukahdin varmasti samantien.

DSCF3073.jpg

Lauantai.

Myrsky pyyhki yli saaremme hirmuisella voimalla, mutta olen kiitollinen että mitään ei sattunut. Illan auringonlasku värjäsi taivaan mystisen keltaiseksi.

Oli ihana pulahtaa saunasta veteen, kun sadepisarat ropisivat viileään merenpintaan.

DSCF3110.jpgSunnuntai.

Kävin metsässä anoppini ja kuopuksen kanssa ja löysimme kanttarelleja. Olen niin kiitollinen metsistämme, jotka suojelevat ja pitävät planeettamme hengissä.

Vielä sunnuntainakin saimme sadekuuroja, mutta seuraavassa hetkessä aurinko taas paistoi.

DSCF3116

Haasteeseen voi osallistua kuka vain sillä uskon, että jokainen meistä voi päivästä löytää jotain, josta olemme kiitollisia. Itse haastan tällä kertaa mukaan

Saaran

Leenan 

Ullan

Omat ajatukseni ovat tänä viikonloppuna Turussa, josta olen kotoisin. Ja, jossa iso osa perheestäni asuu. Turku on nyt ja tulee aina olemaan osa minua, sydämessäni.

Juuri nyt olen kiitollinen huomatessani, miten paljon hyvää maailmassa, kaikesta surusta ja julmuudesta, huolimatta on.

Miten paljon auttamisen halua, myötätuntoa, lähimmäisenrakkautta.

Pitäkää toisistanne huolta ❤

Milla

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Olen kiitollinen!

  1. Oih! Kiitos haasteesta. Olenkin ollut vähän vaisu seurailemaan blogeja – arki iski täysillä kolme viikkoa sitten – joten melkein en huomannut tätä. Kiitollinen olen jokaisesta päivästä. Palaan tähän varmasti tuonnempana.
    Jälleen kerran Milla, niin ihanan seesteiset ja mieltä rauhoittavat kuvat, kiitos!

    Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s