Tällaisena harmaana ja sateisena päivänä

Jos rakastankin kirkkaan kirpeitä syysaamuja, en aio valittaa tästä sateisesta ja harmaasta lauantaiaamusta. Kun saan herätä kotona, ja tiedän että edessä on koko viikonloppu ihanaa kotipötköttelyä.

DSCF3653

Syksy on sateiden ja kirkkaiden aurinkoisten päivien myötä tuonut pihalle oman tunnelmansa. Tänäkin syksynä unelmoin valkoisista kukista, mutta ei se taaskaan ihan toteutunut…

Pihan valkoinen japaninhortensia tasapainottaa tätä kaikkea muuta. Sillä syksy on syvien tunteiden juhlaa: kaihoa, iloa, menetyksiä, uusia alkuja.

DSCF3371

DSCF3365

Syklaamit ovat krysanteemien ohella syksyn lempikukkiani. Tänä vuonna en aio edes yrittää saada niitä menestymään sisätiloissa. Ne saavat nauttia syksyn sateista, illan viimeisistä auringonsäteistä. Ehkä hankin tätä kaikkea purppuraisuutta tasoittamaan kauniin valkoisen marjakanervan.

DSCF3562

DSCF3563

Ja onhan minulla nämä ihanat auringonkukat, jotka viime viikonlopun mökkimatkalla pääsin hakemaan paikalliselta pellolta. Aurinkoa ja iloa sateiseenkin päivään.

DSCF3787

Mutta nyt me nautimme. Kahvi on vielä kesken, kuten se näin viikonlopun aamuna saakin olla.

Nauti sinäkin.

Milla ❤

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”Tällaisena harmaana ja sateisena päivänä

  1. Länsirannikolla oli lauantaina kuivaa ja aika lämmintäkin.

    Nuo pikkusyklaamit kestävät pakkasiin asti vaikka etupihan pensaiden alla: Mielettömät katseenvangitsijat hortensioiden alla.

    En osta enää krysanteemeja, siirryn kesäkukista suoraan callunoihin. Nyt pelakuut ja verenisarat ovat vielä täydessä kukassaan. Sen sijaan syysasterimme aloittavat vasta lokakuulla ja kukkivat vielä lumissa. Nimitämmekin niitä lumiastereiksi 🙂

    Ihania kuvia ja nautitaan syksystä♥♥♥

    Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s