Ihana Oulu

Jos syyskuu olikin loistava, niin lokakuu on intohimoni. Vietin viime viikonloppun pikkupoikieni ja läheisten kanssa Oulussa. Majoituimme Oulun upean Nallikarin rannan läheisyydessä: täällä jos jossain lokakuu tuli iholle.

DSCF4196.jpg

Viikonloppu oli kaikessa rentoutumisessaan vallan upea. Upean lokakuisen rantamaiseman lisäksi nautimme kylpylähotellin rentouttavan lämpimistä altaista, ja herkullisista aamiaisista.

DSCF4454.jpg

Oulussa koivut olivat mielettömän keltaisen värin peitossa. Edes harmaa sää ei onnistunut himmentämään niiden loistoa.

DSCF4461.jpg

DSCF4206.jpg

Iltapalaa nautimme ensimmäisenä iltana kaupungin sydämessä. Jos ikinä käyt Oulussa, pistäydypä Tuba-ravintolaan. Tuba Food & Lounge mainostaa itseään eko- ja kierrätyshenkisenä ravintolana, jossa tarjotaan ruokaa lähi-, luomu- ja hävikkiraaka-aineista. Täällä järjestetään myös keikkoja, ja muita kulttuuritapahtumia.

DSCF4226.jpg

Tämä persoonallinen paikka tarjoaa ehkä maukkaimmat purilaiset, joita olen syönyt. Ja ehdottomasti parhaimmat bataattiranskikset ikinä! Vege- ja kasvisvaihtoehtojakin oli mukavasti tarjolla.

DSCF4221.jpg

Olin viimeksi käynyt Oulussa ehkä teini-ikäisenä. Tällä kertaa reissun syy oli mitä parhain: juhlistimme pikkuveljeni esikoisen nimiäisiä ja pariskunnan 1-vuotishääpäivää! Olivat menneet sitten meiltä tietämättä vuosi sitten naimisiin, joten juhlan aihetta kyllä riitti!

DSCF4433.jpg

Mitä muuta täydellinen viikonloppu voi muuta vaatia kuin läheisiä, hyvää ruokaa. Pitkiä unia, ja aamiaisia. Ja lokakuun loistoa harmaassakin säässä.

DSCF4285.jpg

Ihan täydellinen syysviikonloppu siis. Oulu, tulemme varmasti toistekin!

Milla ❤

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ihana Oulu

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s