Tanskan taikaa: päivä Legolandissa

Olen viimeinkin päässyt kahlaamaan kuviani muutaman päivän Tanskan reissultamme. Ensimmäiseksi on hyvä palata Legolandiin, joka olikin reissumme kohokohta.

Kuntamme syysloma oli tänä vuonna peräti viikon mittainen. Vaikka itselläni ei ollutkaan mahdollisuutta järjestää koko viikkoa vapaaksi, niin ehdimme tehdä poikien kanssa vaikka mitä. Pojat pääsivät parturiin, uimaan parikin kertaa ja leivoimme jo ensimmäiset piparkakutkin. Puolisoni mielestä kotona tuoksui jo selvästi joululta, kyllä vain se tulee jo! 😀

DSCF5250.jpg

Reissu Legolandiin oli pojillemme yllätys viimeiseen saakka. Kerroimme edellisenä iltana lähtevämme pienelle matkalla.

Aamulla varhain kerroimme kohteemme: ei haitannut se, että kello oli hädin tuskin hieman yli kuuden, kun köröttelimme lentokentälle. Lensimme Billundiin aamulla aikaisin, joten meillä oli edessä koko päivä Legolandissa.

DSCF5407.jpg
Legolandissa oltiin jo täysin Halloween-tunnelmissa.

Harmaasta säästä ja välillä rankastakin sateesta huolimatta, sää oli lämmin. Tanskalaisia sade ei tuntunut haittaavan senkään vertaa. Eikä se meitäkään ainakaan paljon.

En tiedä teistä muista, mutta minulle Legoland on aina ehkä yhtä kuin Minilandia. Näitä taidonnäytteitä ei vain voi olla ihailematta.

DSCF5223.jpg

Käynti Legolandissa oli itselleni hieman nostalginen, sillä olinhan ollut täällä viimeksi lapsena. Kuten Tanskassa ylipäätään.

DSCF5340.jpg

DSCF5237

Legoland 2017-17.jpg

On tämä kyllä huisin mukava paikka lapsille. Suosikki tällä kertaa taisi olla Ninjago World, mutta löytyi täältä paljon muutakin mukavaa. Ninjago Worldissa äitikin saattoi olla ainakin hieman ninja, vaikka kärähdinkin lasersäderadalla…

DSCF5278

Legoland 2017-9

Eihän Legolandista voi lähteä käymättä Lego-kaupassa. Minullakin oli omat jouluaiheiset toiveeni, mutta pidättäydyin ainakin toistaiseksi…Ennen joulua meillä on vielä Halloween, joka näkyi puistossakin asetelmina ja hauskoina lego-rakennelmina.

DSCF5300

Kahdeksan tunnin jälkeen jaloissa alkoi kaikilla jo tuntua. Puisto olisi ollut auki vielä pidempäänkin, mutta hieman epäonnekkaasta säästä huolimatta olimme tyytyväisiä.

DSCF5312

Illalla köröttelimme jalat puhki käveltyinä paikallisella bussilla Vejleen. Hotellissa kaaduimme illallisen jälkeen suoraan sänkyyn. Unta ei toden totta tarvinnut kutsua kahta kertaa.

DSCF5392

Vejlestä matkasimme junalla Kööpenhaminaan. Mutta siitä lisää seuraavalla kerralla.

Ihanan lämpöistä sunnuntaita!

Milla ❤

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Tanskan taikaa: päivä Legolandissa

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s