Tukholman tunnelmissa

Näin se aika vain menee. Tänä jouluna olen ollut koko ajan noin kuukauden jäljessä kaikesta mitä olen ollut tekemässä. Blogikin on päivittynyt hitaasti.

DSCF6816

Olemme onnellisia, sillä keittiöremontti sentään tuli jouluksi valmiiksi. Viime viikonloppuna tosin karkasimme laivalle ja Tukholmaan, sillä ruokailu olohuoneessa ja pizzat sekä mikroruoka tulivat jo kaikilta korvista ulos: olipa muuten ihana päästä syömään laivan seisovaan pöytään!

DSCF6865

DSCF6854

Ennen kodin joulupöhinöitä (kyllä vain Instagramissa vilahtelee jo kuusikin) hetkeksi Tukholman tunnelmiin. Sää oli hyisen kylmä, mutta kirkas ja kaunis.

DSCF6965

Tukholma on aina hyvä valinta. Meillä ei ollut päivälle tarkempia suunnitelmia, joten päädyimme vanhaan kaupunkiin. Stortorgetin joulumarkkinat siellä olivatkin todella viehättävät!

DSCF6839

DSCF6924

Päivä meni mukavasti vain päämäärättömästi maleksien. Kylmä ilma oli hyvä tekosyy glögille, kaakaolle ja herkulliselle lämpimälle ruoalle.

DSCF6910

Jotenkin saimme koko päivän kulutettu vanhan kaupungin kujilla. Kolusimme paikkoja, joissa emme olleet ennen käyneet ja hurmaannuimme kauniista kujista.

DSCF6948

DSCF6960

Illan pimetessä suuntamisemme kulkumme laivalle. Tänne täytyy tulla taas toistekin!’

Enää neljä yötä jouluun!

Milla ❤

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Tukholman tunnelmissa

 1. Niin kauniita tunnelmia.
  Aika on todellakin mennyt ihan mahdotonta kyytiä. Juurihan oli vasta lokakuu ja nyt sitten joulu. Täällä joulu on jo pakattu (tuttuun tyyliin) matkalaukkuun ja kohta odottaa seikkailu. Kaikenlaista vastoinkäymistä tässä ilmassa on ollut, mutta jospa kaikki kuitenkin menisi ihan hyvin.
  Mutta, oikein ihanaa, tunnelmallista joulua Sinulle Milla <3!

  Liked by 1 henkilö

  1. Niinhän se kai olikin, että joulu asuu sydämessä. Ja se kulkee sinne minne sinäkin.

   Ihanaa joulua Sinulle❤️

   Milla

   p.s. annoit minulle aiemmin tänä vuonna Suomen 100-vuotisjuhlavuoden haasteen käydä jossakin sellaisessa Suomen kansallispuistoista joissa ei ole vielä käynyt. Haasteen toteutus siirtyy valitettavasti tammikuulle, kun pääsemme Lappiin 🙂

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s