”Äiti, koska tulee joulu?”

”Äiti, koska tulee joulu?” kuuluu pieni ääni kuiskaavan. Kun arki on vilinää ja vilskettä, kiireistä ja kaaosta, käy niin että lupauksia siirretään päivästä toiseen.

Mutta jostain tulee joulu. Se hiipii hiljaa sydämeen kaupungin kaduilla. Hiljaisina hetkinä illan pimetessä. Pienen pienissä tuokioissa. Kynttilän liekissä. Odotuksissa ja toiveissa. Hiljaa hiipii sydämeen. 

Sieltä tulee joulu. 

Joulu. Lämmittää kuin kuuma kaakao, ja maistuu yhtä makealta. Tuoksuu kuusenneulasilta, mausteilta ilmassa leijuvissa. Kuuluu joulun sävelissä, kaukaa helkkyvässä kulkusessa. Näkyy kynttilän kainossa valossa.

Sieltä tulee joulu.

Joulun koristeet ovat koristetta vain. Mutta josko nyt viikonloppuna vihdoinkin nekin meille.

Ihanaa viikonloppua ❤

Milla

Kuvissa tuokiokuvia Helsingin illasta viime viikolla.

Advertisement

4 kommenttia artikkeliin ””Äiti, koska tulee joulu?”

 1. Meille tuli tänään kynttilät ikkunoihin ja valopaperitähtiä. Sellsinen tonttufiilis ei ole vielä yhtään ollut, ja nuorimmainenkin ihmetteli, etten ole niin paljon hössöttänyt joukua kuin ennen. Kyllä se tästä. 😊✨

  Tykkää

  1. Kyllä se sieltä tulee. Joka joulu hieman erilaisena, mutta kyllä se tulee. Minäkin taidan viime vuoden tapaan tänäkin vuonna tykätä, että vähemmän on ehkä enemmän.

   Tykkää

 2. Milla, kaikki ledit ovat jo sekä sisällä että ulkona. Ne ovat sekä joulun ajan että kaamosvaloja. Viimeisiä lahjapaketteja käärin. Viivästyi kun piti noutaa citystä lisää yhtä kaunista paperia. Onneksi nuoremme tuovat piparit tullessaan. Länsirannikolle lähtöä pakkaamme nyt eli sen jälkeen alkaa kodin jouluhommelit ja myös laiska luovuus. Joulukuu onnistuu usein rauhoittamaan levottoman mieleni ja jouluna olen jo ihan tyyni. Ihme! Paitsi tietysti ellei Jyväskylästä saada merisiikaa…Mukavaa joulunodotusta sinulle♥

  Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s