Lupaus

Uuden vuoden aikaan lupasin tehdä elämästäni tänä vuonna hieman helpompaa. Ainakin siltä osin kuin itse pystyn vaikuttamaan. Tammikuun aikana tämä lienee osittain toteutunutkin: olen käyttänyt oikoteitä ja hidastanut tahtia. Onneksi oikotiet eivät ole tuoneet lisää tienhaaroja ja paluuta vanhoille kulmille, vaan tahti on pysynyt sopivana.

Kevättä kohti.

Yhtä asiaa en ole kuitenkaan kyennyt säätelemään tarpeeni mukaan. Koska oppisin menemään ajoissa nukkumaan? Siten, että perjantai-iltana ei tarvitsisi tuntea ruumiistaan rajoittamattoman raskaaksi ja nukahtaa sohvalle pää pökerryksissä.

DSC_0442
Ihana siemennäkkäri! Resepti bongattu tällä kertaa Arkilove-blogista (KLIK!)

Viikonloppu on mennyt onneksi leppoisissa tunnelmissa: ystävien tapaamista, keväisiä kukkia ja hieman herkuttelua. Meillä syötiin viikonloppuna itse leivottuja runebergintorttuja ja siemennäkkäriä. Laskiaispullia lienee luvassa seuraavina päivinä.

Minä leivoin, ja lapset koristelivat.
Minä leivoin, ja lapset koristelivat.

Jospa lupaisin nyt vielä itselleni mennä helmikuussa arki-iltoina ajoissa nukkumaan. Pitkän flunssan jälkioireista toipuvalle kropalle se olisi ehkä paras mahdollinen lahja. Sillä onhan se niin, että mikään ei kohenna oloa kuin uni ja kunnon nauru. Ja hieman kevätkukkia…

Suloista sunnuntai-iltaa ja uuden viikon alkua sinulle!

Milla ❤

8 kommenttia artikkeliin ”Lupaus

  1. Minulla ensimmäinen uudenvuodenlupaus, joka petti, oli tuo riittävä nukkuminen. Tänään, tänään olen niin väsynyt, sillä pari yötä mennyt myöhään taas lukiessa, ihan pikkutunneille, että tuutululla saapuu tosi varhain.

    Ihanaa…muscari aika alkaa ❤

    Liked by 1 henkilö

    1. Tupsahdin jonkin toisen blogin kautta tupaasi ja ompas täällä erityisen upeita kuvia ja tunnelmaa. Totisesti pitäisi osata mennä ajoissa nukkumaan myös täällä päässä, mutta minkäs teet kun aina on jotain muuta mikä vie mennessään =)

      Liked by 1 henkilö

      1. Oikein mukavaa saada uusia vierailijoita 🙂 Lupaan tulla vastavisiitille! Kiitos kauniista sanoista ❤️ Taidan itse laittaa jo tänään lupaukseni täytäntöön, haasteellinen päivä huomenna. Suloista sunnuntai-iltaa!

        Tykkää

    2. Leena, miten ihanalta olo tuntuukaan, kun on nukkunut tarpeeksi! Josko edes hetken aikaa, ja juuri siten että pystyy nauttimaan tulevasta lomasta.

      Kyllä, muscarit tulevat ensimmäisenä ja sitten maaliskuussa jo kaikki ihana…❤️

      Tykkää

  2. Teillä on siellä ihanat herkut. Itsetehty siemennäkkäri on kyllä hyvää. Perjantaina sain pienen runebergin tortut työkäynnillä kahvin kera. Kyllä oli suun mukaista. Itse en tänä vuonna torttuja leiponut.

    Nukkuminen on niin ihanaa, että sen vuoksi en raaski siitä tinkiä 🙂 Olen aina ollut illan torkku ja aamun virkku, mutta nykyään saatan viikonloppuisin nukkua jopa kahdeksaan. Toivottavasti saat lunastettua vielä unilupauksenkin 🙂
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne !

    Liked by 1 henkilö

    1. Nukkuminen on toden totta kuin laittaisi rahaa pankkiin! Olen itsekin aamun virkku, mutta siihen yhtälöön ei sovi myöhään nukkumaanmeno…Tänään lupaan olla pää tyynyssä jo kymmeneltä!

      Suloista sunnuntai-iltaa vielä ❤️

      Tykkää

  3. Hyvä päätös käyttää oikopolkuja ja hidastaa tahtia. Pitäisi tehdä samoin. Samoin pitäisi myös mennä nukkumaan ajoissa. Tosin nyt olen ollut viime aikoina niin poikki, että olen mennytkin.
    Siemennäkkäri näyttää niin hyvältä! Kaivan reseptin esiin sitten joskus, kun ehdin tekemään jotain ylimääräistä. Sitä odotellessa, lokoisaa sunnuntai-iltaa sinulle!

    Liked by 1 henkilö

    1. Siemennäkkäri oli oikeasti tosi nopea tehdä, ja mahdotonta herkkua…sitä voisi syödä pelillisen ihan kuin vain sipsien sijaan vaikka. Mutta toden totta kannattaa tehdä, kun on juuri sopiva hetki! Nimenomaan lokoisaa sunnuntai-iltaa myös sinulle ❤️

      Liked by 1 henkilö

Kiitos kommentistasi!