Joko se meni?

Viikko nimittäin. Liikaa ohjelmaa, liikaa tunteita, ajatuksia. Mutta onneksi.  Pari tuntia ja kello vierähtää viikonlopun viettoon.

image

Mitä sitten jos sataakin: tämä viikko on ollut sellainen, että voin aivan hyvin vain olla. Poikieni, ja kirjan kanssa. Kuunnella sateen ropinaa mökin terassiin, usvaiseen Itämereen. Ilahtua kaikesta luonnon saamasta kosteudesta.

Kaikkea hyvää ja kaunista ❤

5 kommenttia artikkeliin ”Joko se meni?

  1. Milla, toden sanot: Kiihkein viikko ikinä! Sadetta on luvattu vain länsiranikolle ja ehkä Lappiin. Ainakan minä en nähnyt, että osuisi meidän saarellemme. Oikein kaipaan nyt kahta päivää ilman mitään erityistä menemistä, tulemista tai tekemistä: Saisi vain olla! Kirjoja, sarjatallenteita, synttärilahjaksi saatu leffa, hyvää ruokaa…

    Mukavaa viikonloppua sinulle ❤

    Liked by 1 henkilö

    1. Kyllä, vain kuulostaa hyvältä! Jostain kumman syystä loppukeväästä tulee aina kamala hoppu, kuin maailma loppuisi. Mutta onneksi edessä on kesä. Ihanaa viikonloppuusi ❤

      Tykkää

  2. Sade tekee tosiaan terää. Toimistopölyn peittämälle minälle, mutta myös luonnolle ja puutarhalle. Ja totta totisesti, ikkunasta olen tänään seurannut kuinka luonto on muuttunut niin todella kauniin vehreäksi.

    Tykkää

Kiitos kommentistasi!