Maaliskuun mietteitä: Kuka olet? Minne menet?

Elämässä on kolme suurta kysymystä: Kuka olet? Minne menet? Puudutetaanko?

Maaliskuu ei oikeastaan voinut loppua paremmin kuin Miika Nousiaisen romaaniin Juurihoito perustuvaan näytelmään Kansallisteatterissa. Ystävän seurassa tietenkin.

DSCF8998.jpg

Ihmisen syvimpiin ulottuva salaisuus yhdistää akuuttia juurihoitoa kaipaavaa, copywriterina toimivaa Pekka Kirnuvaaraa (Esa-Matti Long) ja hammaslääkäri Esa Kirnuvaaraa (Markku Maalismaa).

Maaliskuu on ollut matka talvesta kevääseen. Joka ei sittenkään ihan vielä näytä tulevan.  Mutta tätähän kevät on: ihania aurinkoisia päiviä ja tippuvia räystäitä. Yllättäviä lumimyräköitä, ja kirkkaita pakkasöitä.

DSCF9012.jpg

Yhteinen salaisuus vie heidät Lieksan ja Ruotsin kautta Thaimaahan ja aina Australiaan asti.

Maaliskuu on mennyt minulla ihmetellessä. Se on näyttänyt minulle luonnossa parhaan puolensa. Opiskelussa sen kiireisimmän. Mutta olen lopulta löytänyt jotain. Osan itsestäni: palavasta innosta tietoon, ymmärtämiseen, tutkimukseen. Ja melkein kevään.

DSCF9019-2.jpg

Ehkä huhtikuussa blogi taas piristyy. En lupaa mitään. Mutta lupaan, että keväästä tulee yhtä ihana kuin ennenkin.

Matkan varrelta Kirnuvaaran veljekset löytävät kolme siskoa, rikkinäisiä hampaita ja särkyneitä sydämiä. Rakkauden. Sekä itsensä.

Ja ihan pian, pääsiäisen jälkeen, on edessä loma. Suuri seikkailu. Yksi minun matkoistani. Kauas maailmaan. Itseeni. Ihanaa huhtikuuta!

Milla ❤

Miika Nousiainen: Juurihoito.  Tarina hyvistä ihmisistä ja huonoista hampaista Kansallisteatterin pienellä näyttämöllä.

Kuvat Nuuksiosta maaliskuiselta metsäretkeltä.

2 kommenttia artikkeliin ”Maaliskuun mietteitä: Kuka olet? Minne menet?

    1. Kiitos Jani! Kunpa vain päivissä olisi muutama tunti lisää niin ehtisi kaiken mitä haluaisi 😀 Mutta aikansa kutakin, ehtiihän sitä muutakin hieman myöhemmin. Ihanaa on tämä kevään valoisuus joka tapauksessa vaikka räntää välillä sataakin…Leppoisaa viikonloppua 🙂

      Tykkää

Kiitos kommentistasi!