Uskaltaako siitä puhuakaan…?

Että jouluun on oikeasti enää puolisen vuotta? Tiedän, että vähintään puolisoni pitää minua hieman hulluna. Mutta eihän se vähennä lainkaan intohimoa nauttia kesästä 😀

Juhannuspäivät ovat toden totta menneet nauttiessa. Olemme nauttineet auringosta, viileästä sateen kostuttamasta ilmasta, tyynestä merestä ja vihreänä loistavasta saaristoluonnosta.

image

Juhannusaaton rankkasade taukosi sopivasti iltapäiväksi ja kokko roihusi kosteassa maassa komeasti, mutta turvallisesti. Ilta oli todella kaunis. Pojat osallistuivat innokkaasti kokon sammuttamisen jälkitöihin.

image

Itse palaan maanantain töihin. Loma koittaa vasta omalla kohdallani kolmen ja puolen viikon kuluttua. Tässä vaiheessa, kun pojat ja isänsä jäävät jo mökille lomailemaan tuo aika tuntuu ikuisuudelta.

image

Toisaalta onhan minulla etäpäivät ja viikonloput. Ja koko ihana kesä vielä. Edessä.

image

p.s. blogi on jo viime syksystä löytynyt myös Instagramista @kuntaivaaltaasataa -nimimerkillä. Kuvavirtaa voit seurata myös blogin sivuston alalaidassa.

Advertisement

8 kommenttia artikkeliin ”Uskaltaako siitä puhuakaan…?

 1. Oijoi joulua. Jos tarkkoja ollaan, niin puolen vuoden päästä joulu on jo ohi! Onneksi on vielä kesää jäljellä ja lomakin on vielä edessäpäin – täälläkin. Minulle kesäpäivän seisaus, kuten talvipäivänkin, on merkityksellisiä. Nyt sitä jo hivuttaudutaan ḱohti pimeneviä öitä hetki hetkeltä. Nautitaan siltä kesän lämmöstä.
  Tuo kuva veneen kokasta on muuten aivan ihana!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos, vene on nähnyt parhaat päivänsä mutta viihdyttää lapsia edelleen maalla.

   Totta tosiaan tasan puolen vuoden päästä joulu on jo ohi, mutta vielä vietetään ihania joulunajan päiviä…:) Nautin kyllä suunnattomasti näistä valoisista illoista, onneksi ne kestävät vielä pitkään! On silti huikeaa huomata, että ensi viikonloppuna on jo heinäkuu. Mutta lohduttavaa, että koko loma on vielä edessä. Sitä ennen uusi viikko taas. Ihanaa sunnuntain iltaa ja uuden viikon alkua sinulle❤️

   Tykkää

 2. Milla, minä juuri eilen kirjoitin erään äikänopen sivulle, kun hän valitti, että jotkut kirjoittavat juahnnuksen isolla, että minä, 10 äikässä, kirjoitan Joulun isolla usien ja nyt tein sen myös Juhannuksen kohdalla, tasapuolisuuuden nimissä.

  Just kuule otin vastaan nuoret festareilta ja istuttiin terassilla ja minä suunnittelin joulua. Koko perhe rakastaa joulua, mutta mnä olen kaikkein jouluhulluin ikinä. Joulun tunnelmassa on kaikki just mulle ja se joulun pidentäminen on ollut hyvä keksintö: Sitä vietetetään vähintäin pari viikkoa, mutta monet joulujutut otetaan esille jo paljon, paljon aikaisemmin. Joululla on oma aikansakin ja se on sitä, että aikaa ei katsota edes kissankellosta. Olen jouluna aina kaikkein onnellisin, ehkä sinäkin!<3

  Muutamat terassijuhlat vielä ja sitten voimme jo alkaa keskittyä olennaiseen eli jouluun:)

  Liked by 1 henkilö

  1. Ah, ihanaa että hulluutta löytyy kaiken tämän ihanan kesäunelman keskellä 😊 Miten onnellista onko leikitellä joulun ajatuksilla, mutta huumaantua samanaikaisesti kesän ihanista väreistä, valosta ja tuoksusta. Ihania unelmia ja kesäiltojen haaveiluja loppuviikkoosi❤️

   Tykkää

  1. 😄 Kyllä vain jouluhulluutta riittää, mutta kukapa ei nauttisi tästä ihanasta ajasta, sen väreistä, valosta, tuoksuista. Ainoa huono puoli on pitkään valvotut illat, jotka kostautuvat seuraavana aamuna kellon soidessa. Täytyy pinnistellä kesälomaan!

   Ihanaa viikkoa❤️

   Liked by 1 henkilö

 3. Viikon kuluttua astelen lomalle ja sitä on niin odotettu. Sinulla on vielä vähän enemmän aikaa lomaan, mutta eiköhän se odotus palkita lopulta 🙂 Ja saahan sitä hieman jo ajatella jouluakin. Ei se ole pois kesästä nauttimisesta 🙂

  Liked by 1 henkilö

  1. Oi, miten ihanaa että pääset jo pian lomalle! Vaikka itselläni on vielä töitä jäljellä, niin sielläkin tahti alkaa vähitellen hiljenemään. On aika nauttia kesästä, näitä ihanista illan hetkistä kun on pitkään vielä valoisaa. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

   Tykkää

Kiitos kommentistasi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s